Netflix знімає перший фільм в Україні - нові подробиці вражають
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix знімає перший фільм в Україні - нові подробиці вражають

Netflix знімає перший фільм в Україні - нові подробиці вражають
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома стрімінгова платформа Netflix планує вперше зняти фільм в Україні, а до столиці зможуть приїхати голлівудські актори Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов. Цю інформацію вже підтвердив очільник Міністерства культури Олександр Ткаченко - варто звернути увагу на те, що він навіть зустрівся зі знімальною командою проєкту та поділився першими деталями стрічки Netflix. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву міністра в соціальних мережах.

Згідно з попередніми даними, комедійний бойовик вийде у прокат із назвою The Last Mercenary ("Останній найманець"). Стрічка розповість глядачам про політичні інтриги на державному рівні та курйози, які стаються у гонитві за владою. Наразі відомо, що у проєкті візьмуть участь актор Жан-Клод Ван Дам і французький комік Албан Іванов. Зірка Голлівуду зіграє колишнього агента спецслужб, який змушений приїхати до Франції, оскільки його сина звинувачують у торгівлі зброєю та наркотиками.

"Це надзвичайно захопливий проєкт, який дозволяє мені попрацювати у новому жанрі. Я завжди був фанатом Жана-Поля Бельмондо і сподіваюся по-своєму сприймати такі бойовики. Сценарій поєднує всі ці елементи дуже вдало: прекрасна історія з емоціями, великою кількістю екшну та гумору", – поділився своїми першими враженнями Жан-Клод Ван Дам.

Окрім того, зазначається, що екранізує історію режисер Девід Шарон. У стрічці знімуться такі актори:

  • Жан-Клод Ван Дам

  • Албан Іванов

  • Асса Сілла

  • Самір Декацца

Варто звернути увагу на те, що частину стрічки відзнімуть у Києві. Окрім цього, ще один майданчик розгорнуть у Франції, де відбуватимуться головні події фільму Netflix. Міністр культури наголосив, що зйомки вже стартували і триватимуть до осені.

"Ну що, тепер у українців є ще більше приводів оформити підписку на сервіс. Цікаво ж подивитися, як Україна перетвориться на Францію. А ми разом з Жаном-Клодом тримаємо кулаки, щоб динаміка міжнародних зйомок у нас тільки зростала. Готові зустрічати зарубіжних кінопродюсерів!" – зазначив Олександр Ткаченко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокати легендарного актора Джонні Деппа опублікували пікантну інформацію,  яка шокувала мільйонну армію фанатів зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?