Microsoft зробила важливе попередження усім користувачам Windows - що сталося
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Microsoft зробила важливе попередження усім користувачам Windows - що сталося

Microsoft зробила важливе попередження усім користувачам Windows - що сталося
Джерело:  online.ua

Програмний антивірус Windows Microsoft Defender неочікувано для всіх відніс популярну програму CCleaner до таких, які є потенційно небажаними. Всесвітньо відома корпорація офіційно попереджує усіх користувачів, що програма просто вводить людей в оману. У Microsoft почали стверджувати, що це програмне забезпечення показує неточну і перебільшену інформацію про стан операційної системи. Це зазначається на офіційній сторінці Microsoft Security Intelligence, передає ONLINE.UA.

За словами представників корпорації, потенційно небажаною програмою є тільки безкоштовна версія CCleaner.Причиною називають додатковий софт, який не потрібно для роботи самого CCleaner, проте пропонується до установки.

"Хоча самі додатки є законними, додаткова комплектація програмного забезпечення, особливо продуктами інших постачальників, може призвести до його несподіваної активності. Вона, в свою чергу, здатна негативно вплинути на роботу комп'ютерів", – пояснюють фахівці із Microsoft.

У Piriform, що створили CCleaner, називають рішення Microsoft необґрунтованим. Наразі між представниками компаній ведуться переговори з метою вирішити проблему в найближчому майбутньому.

Нагадаємо, що корпорація Майкрософт (Microsoft Corporation) — багатонаціональна корпорація комп'ютерних технологій зі 124 тисячами працівників у 102 країнах (2017 р.), є найбільшою у світі компанією — виробником програмного забезпечення. Головний офіс розташований у корпоративному кампусі в Редмонді, штат Вашингтон. Найпопулярнішими продуктами корпорації є операційні системи Microsoft Windows та офісний пакет Microsoft Office. Майкрософт володіє значними компаніями в інших частинах ринку, як от кабельна телевізійна мережа MSNBC, інтернет-портал MSN і мультимедійна енциклопедія Майкрософт «Encarta».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 27 липня стало відомо, що українські громадяни зможуть отримувати офіційні електронні пошти разом з паспортами. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?