Вражаюче перетворення - Адель змінилася до невпізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вражаюче перетворення - Адель змінилася до невпізнання

Вражаюче перетворення - Адель змінилася до невпізнання
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська співачка Адель продовжує дивувати фанатів кардинальним перетворенням своєї зовнішності. Їй вдалося знову привернути до себе пильну увагу публіки новим фото, на якому зірка продемонструвала свою струнку фігуру в обтягуючому боді. Важливо нагадати, що ще зовсім недавно співачка потрапляла під жорстку критику через свої пишні форми, але тоді вона відповідала, що її все влаштовує і худнути заради когось вона не збирається. Однак нещодавно артистка колосально змінилася - після розлучення з чоловіком вона схудла на 45 кг, зробила нову зачіску, і стала практично невпізнанною. Новий знімок Адель підтвердив, що з пані з пишними формами вона перетворилася в струнку дівчину, яку впізнають не всі шанувальники, передає ONLINE.UA.

На новому фото, яке Адель опублікувала на своїй сторінці в Instagram, співачка відображена в досить несподіваному вбранні - боді і лосинах, які підкреслили струнку фігуру співачки. До речі, цей знімок зірка присвятила Бейонсе, яку привітала з виходом візуального альбому Black Is King.

Фанати були вражені новим знімком співачки. З хвилястими локонами і без макіяжу вони практично не впізнали її.

"Приголомшливо !; Як же чудово вона виглядає !; Останнім часом я її ніде не можу впізнати - це хіба Адель?; Дівчина на фото повинна заспівати, щоб ми повірили, що це Адель", - масово коментують шанувальники нове фото Адель.

Нагадаємо, 32-річна Адель нещодавно розлучилася з чоловіком Саймоном Конеккі, і відразу після хворобливого розставання взялася за себе і почала позбуватися зайвої ваги. За словами фахівців, позбутися від зайвих кілограмів Адель вдалося завдяки правильній системі харчування. Тренер артистки Каміла Гудіс заявила, що саме зміна раціону вплинули на фігуру. Адель відмовилася від оброблених продуктів і замінила їх на рослинне харчування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фанати не впізнали раптово схуднувшу Адель, пишні форми якої були її візитною карткою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?