Хто вам дав право: мер Тернополя публічно кинув виклик команді Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто вам дав право: мер Тернополя публічно кинув виклик команді Зеленського

Хто вам дав право: мер Тернополя публічно кинув виклик команді Зеленського
Джерело:  online.ua

Міський голова Тернополя Сергій Надал публічно розкритикував дії команди президента країни Володимира Зеленського. Окрім того, він вимагає, щоб очільник Міністерства інфраструктури Владислав Криклій не зупиняв залізничне сполучення з Тернополем, а регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – не зупинял автобусне сполучення. Надал наголосив, що його обурює рішення центральної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій включити Тернопіль у "червону зону". Спеціальне відеозвернення до влади мер міста опублікував у Фейсбук, передає ONLINE.UA.

"Вдумайтесь, тернополяни повертаються додому з інших міст і не знають, чи зможуть вийти на станції "Тернопіль". Вони з маленькими дітьми, повертаються з відпочинку чи їдуть до своїх стареньких батьків – що їм робити? Доки у Києві працюють "велюрові ресторани", у Тернополі "Укрзалізниця" заборонила зупинятися поїздам. Я звертаюся до міністра транспорту. Ви вирішили, що ви господарі людських доль? Хто вам дав право вирішувати за тернополян? Ваше завдання – обслуговувати українців. Ви – слуги нашого народу. А ви подумали, що ви – господарі? Я вимагаю повернути зупинку потягів далекого сполучення на станції Тернопіль", - наголосив Сергій Надал.

Окрім того, мер міста публічно звернувся до регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації - він вимагає не зупиняти міжміське автобусне сполучення з Тернополем.

"В іншому випадку через транспортну блокаду ви налаштуєте проти себе тернополян. Не гнівіть людей. Тернополяни не на словах готові стояти за свої конституційні права і свободи, своє право бути господарем своєї держави, а не слугами. Наше місто ніхто не змусить жити у жодній зоні", - підсумував Сергій Надал.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість хворих на коронавірус в Україні невпинно зростає — в понеділок, 3 серпня, зафіксували 990 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 73158 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?