Я готовий - Суркіс зробив гучну заяву про долю Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я готовий - Суркіс зробив гучну заяву про долю Динамо

Я готовий - Суркіс зробив гучну заяву про долю Динамо
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб "Динамо" опинився на вістрі уваги медіа після призначення Мірча Луческу головним тренером. Зараз президент Ігор Суркіс говорить про готовність продати команду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ бізнесмена в телеефірі.

За словами президента, він підтримує клуб з власної любові до футболу.

"Я стверджую, що ми у футбол прийшли у 1996 році, і з того часу не було жодної пропозиції про купівлю клубу. Всі говорять, що треба продати. Я готовий, але немає бажаючих. Мої діти точно не хочуть, щоб я їм залишив це "навантаження". Тому що я люблю футбол, мною керує тільки любов до футболу. Гроші для мене на десятому місці, головне — результат", - стверджує Суркіс.

Слід нагадати, брати Суркіси, які керують клубом стали об'єктами нищівної критики протягом останніх кількох тижнів. Після серії поразок команди під тренерством Олексія Михайличенка, того відправили у відставку.

Новий командним лідером став румун Мірча Луческу, який близько 12 років тренував донецький "Шахтар", якого розцінюють як класичного футбольного ворога киян. Фанати сприйняли це щонайменше як особисту образу з боку президентського штабу.

Ультрас виступили до Суркіса з вимогою звільнити Луческу. Кого саме слід призначити головним тренером, вони не уточнили.

Сторони конфлікту навіть зустрічалися віч-на-віч, однак все одно не знайшли спільної позиції. Фани продовжили звинувачувати керівників у неповазі. Суркіс оголосив, що витратив за довгі роки на "Динамо" шалені гроші та намагався зробити все, щоб команда була найкращою в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Мірча Луческу офіційно представили як нового головного тренера"Динамо" в четвер, 30 липня. За словами румунського тренера, він не планує кардинальним чином міняти порядок у команді. Його увага сконцентрується на розкритті потенціалу футболістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?