Буде крах: експерт розповів, з ким насправді воює Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде крах: експерт розповів, з ким насправді воює Путін

Буде крах: експерт розповів, з ким насправді воює Путін
Джерело:  24 канал

Журналіст та політичний експерт Денис Казарін звернув увагу на те, що очільник Кремля Володимир Путін насправді воює не тільки з Україною та владою офіційного Києва, а й з Росією та її майбутнім. За словами фахівця, росіяни чомусь повірили, що "перемогти Україну" означає те ж саме, що "перемогти фашизм". Проте, за словами Казаріна, війна на території іншої держави, не може йти на користь російському суспільству, швидше, навпаки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Навіть якщо пофантазувати, що Росія доб'ється свого – що буде далі? Як крах України пов'язаний з благополуччям Росії? Кому взагалі прийшло в голову, що війна на території іншої держави піде на користь російському суспільству? Цікаво, в Кремлі і справді думають, що кожна нова ескалація в Україні йде Росії на благо? Що світ буде аплодувати рішучості Кремля? І що якщо завтра російські танки стоятимуть у Львова – Росія від цього виповзе з кризи?", - поцікавився у офіційної Москви Дмитро Казарін.

Політичний експерт наголосив, що продовження війни для Росії означатиме лише ізоляцію, економічний крах і втечу капіталу, зростання цін, звільнення і безробіття.

"Ви думаєте, що "Брат-2" – це продовження "Брата"? Ні. Спершу ви розповідаєте всім про свою моральну перевагу, а потім прокидаєтеся в світі "братків" і замовних вбивств", – наголосив Казарін.

Важливо таокж зазначити, що нещодавно очільник Служби зовнішньої розвідки Валерій Кондратюк оцінив реальні загрози для України з боку РФ, політичний режим якої не тільки веде пряму збройну агресію, наслідком якої стала окупація Донбасу і Криму, а й проводить спеціальні операції для внесення розбрату в українське суспільство і підриву основ української державності. Глава СЗР наголосив, що наразі Росія розгорнула навколо України військове угрупування з майже 80 тисяч військових - на це потрібно звернути увагу українській владі.

"Наш аналіз показує, що в подальшій перспективі активність РФ щодо України може трансформуватися в масштабну військову операцію із захопленням нових українських територій", - наголосив Валерій Кондратюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Зеленського раптово змінили позицію по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?