Він аморальний - на Трампа накинулися із новими звинуваченнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Він аморальний - на Трампа накинулися із новими звинуваченнями

Він аморальний - на Трампа накинулися із новими звинуваченнями
Джерело:  online.ua

В США не вщухають гучні скандали навколо головної персони країни - очільника Білого дому Дональда Трампа. Так, нещодавно стало відомо, що колишній помічник президента Штатів Джон Болтон назвав свого колишнього боса "аморальним" політиком, який зосередився на тому, що допоможе йому бути переобраним на другий термін. Свою позицію експосадовець озвучив 3 серпня в інтерв'ю газеті El Pais. Варто звернути увагу на те, що це не перші звинувачення, які вислуховує Трамп від свого колишнього підлеглого. Раніше Джон Болтон вже заявляв, що очільник Білого дому безсоромно шантажував команду українського лідера Володимира Зеленського, а також намагався підтримувати дружній діалог з президетом РФ Володимиром Путіним, передає ONLINE.UA.

"Я думаю, що він є аморальним президентом, який зосередився на тих речах, які допомагають йому бути переобраним, необов'язково спираючись на те, що краще для США", - підкреслив американський політик.

Окрім того, також Джон Болтон звинуватив Трампа в невігластві та згадав про декілька красномовних випадків, які підтверджують його слова.

"Я пояснював йому дюжину разів, що Корейський півострів був розділений у 1945 році, але він ніколи цього не запам'ятовував. В інших випадках не виходить втручатися, наприклад, коли він сказав Терезі Мей (прем'єр-міністр Сполученого Королівства з 2016 по 2019 роки, - прим. ред): "Велика Британія, дійсно, є ядерною державою?", - поскаржився колишній радник Трампа.

Джон Болтон також стверджує, що вже всі знають, що Трамп майже не знає історію і не зацікавлений в її вивченні.

Варто нагадати про те, що нещодавно Трамп назвав Болтона маніяком без усмішки. Він дорікнув своєму колишньому підлеглому, зазначивши, що той намагається розв'язати війну з Росією чи Китаєм. Як відомо, критика Трампа щодо Болтона загострилася після виходу книги Джона Болтона про роботу в Білому домі, в якій він досить відверто описав усі недоліки чинного американського президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп шокував світ новою лайливою заявою про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?