Нова загроза вибуху в центрі Києва - поліція почала спецоперацію
Категорія
Події
Дата публікації

Нова загроза вибуху в центрі Києва - поліція почала спецоперацію

Нова загроза вибуху в центрі Києва - поліція почала спецоперацію
Джерело:  online.ua

Невідомий увірвався до відділення одного з банків у Києві та погрожує вибухом. Міністерство внутрішщніх справ підтвердило факт інциденту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднені дані заступника міністра Антона Геращенка.

За його словами, близько 12:00 у понеділок, 3 серпня, терорист увірвався до установи й оголосив про наявність бомби.

"03 серпня, о 12.00, до поліції зателефонувала представниця АТ "Універсал Банк" (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру "Леонардо") та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію. Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням", - зауважив Геращенко у Facebook.

Посадовець додав, наразі почалася спеціальна поліцейська операція "Грім". Правоохоронці ведуть перемовини з черговим терористом. Йому перш за все запропонували здатися.

"Прохання до громадян та гостей міста змінити маршрути переміщення та оминати район перехрестя вул. Богдана Хмельницького та вул. Володимирської", - підкреслив Геращенко.

Нагадаємо, нещодавно в центрі Луцька терорист Максим Кривош захопив автобус з людьми й поставив вимоги представникам вищої влади в Україні. Усіх людей звільнили після 11 годин утримання, жоден із заручників не постраждав. Сам Кривош наразі пд арештом.

Іншим гучним інцидентом став озброєний гранатою зловмисник у Полтаві. Він взяв у заручники полковника поліції та намагався втекти на наданому автомобілі. Пізніше він його кинув разом з правоохоронцем. Після 9 днів пошуків злочинця ліквідували в області.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники СБУ затримали підривників, які погрожували мешканцям Києва. Вони вимагали за "безпеку" та відсутність вибухів пів мільйона доларів США. Наразі затриманих перевіряють на причетність одразу до низки інцидентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?