Буде вибух: київський терорист зробив попередження українцям та МВС
Категорія
Події
Дата публікації

Буде вибух: київський терорист зробив попередження українцям та МВС

Буде вибух: київський терорист зробив попередження українцям та МВС
Джерело:  online.ua

Заступник очліьника МВС Антон Геращенко поділився з українцями важливою інформацією - він повідомив, що чоловік, який захопив АТ "Універсал Банк" у центрі Києва, вимагає допуску до себе журналістів, поліція вже веде з ним переговори. Згідно з останніми даними, терорист вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю. За словами Геращенка, ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку, однак поки поліція не знаєм, чи є у нього справжня бомбата зброя. В МВС наголосили, що наразі стратегія поліції – переговори. За їх підсумками будуть ухвалюватися подальші рішення. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на повідомлення заступника Авакова у соціальних мережах.

Антон Геращенко також додав, що, за попередньою інформацією, зловмиснику 32 роки, сам він себе не назвав, однак поліція дізналася, що це громадянин Узбекистану Сухроб Карімов. За словами представника МВС, чоловік відпустив співробітників банку – там залишилася тільки керівник відділення, але зловмисник нібито її не затримував, а готовий був там залишитися сам.

Заступник міністра внутрішніх справ закликав киян та гостей столиці перепланувати свої маршрути і не їхати через вулицю Богдана Хмельницького, де знаходиться БЦ "Леонардо" і АТ "Універсал Банк".

Пізніше у Facebook Геращенко повідомив, що "терорист декларує, що в його рюкзаку є великий заряд вибухівки, який здетонує, якщо його вб’ють, оскільки за його ногу причеплений трос, який прив’язаний до детонатора". Заступник міністра також вказав, що судячи з соцмереж чоловіка, – це психічно неврівноважена особа.

Як повідомляв ONLINE.UA, Злочинець, який захопив банківське відділення у центрі Києва, виступив з першими вимогами. Т вердження терориста підтвердили в Міністерстві внутрішніх справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?