Не вирішує проблему - в Авакова вразили новою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Не вирішує проблему - в Авакова вразили новою заявою

Не вирішує проблему - в Авакова вразили новою заявою
Джерело:  online.ua

Посеред дня в Києві терорист захопив банківське відділення в одному з бізнес-центрів. Під час силової операції зі знешкодження загрози в МВС виступили з коментарем щодо методів боротьби зі злочинністю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка на телебаченні.

За його словами, наразі немає особливого пристрою, який міг би проінформувати, що саме відбувається у головах людей.

Натомість посадовець закликав звертатися до поліції всіх українців, в оточенні яких є людина, яка серйозно розмірковує на тему "непогано провести терористичний акт".

"Кількість правоохоронців на вулиці не вирішує проблему індивідуального тероризму", - наголосив Геращенко.

Слід нагадати, протягом кількох останніх тижнів у різних регіонах країни сталися терористичні інциденти. Першим гучним стало захоплення автобусу з заручниками у Луцьку. Президент Володимир Зеленський частково виконав вимоги злочинця Максима Кривоша — виступ з відеозверненням, в якому закликав дивитися фільм "Земляни" 2005 року.

Жодна людина не постраждала внаслідок інциденту, терорист здався після перегляду відео від Зеленського.

Другий інцидент стався в Полтаві — спочатку він не мав відношення до тероризму, оскільки злочинець хотів просто викрасти авто. Поліція намагалася його затримати, однак озброєний гранатою чоловік взяв у полон правоохоронця. Пізніше він кинув заручника у наданому авто після кружлянь областю, сховавшись у дикій місцевості.

Полтавського "терориста" ліквідували 1 серпня після довгих пошуків.

Водночас у Києві заарештували угрупування осіб, які погрожували терактами. Злочинці вимагали від органів влади перевести 50 біткоїнів (близько пів мільйона доларів США) на анонімний гаманець.

Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронні органи в координації з силовиками ліквідували загрозу вибуху в одному з бізнес-центрів Києва. Для цього їх знадобилося близько трьох годин у понеділок, 3 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?