Гороскоп на 04 серпня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 04 серпня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 04 серпня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

якщо Тельцям щось належить, значить воно тільки їх і більше нічиє. Не важливо людина це чи річ. Зате те, що Тельці вважають "своїм", вони люблять найбільше на світі. Тельці настільки вірні, що навіть коли переходять дорогу, не дивляться наліво ...

Міцний характер Левів, як правило, будується з цеглин, які в них кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм янгола-охоронця не з крилами, а з дубиною. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому.

Знаєте чого хочуть Близнюки? Вони хочуть, щоб подув літній, теплий вітер змін, що перехоплює подих, і здув з їхнього життя все зайве. якщо Близнюки вирішать зробити когось щасливим, то людину вже ніщо не врятує! вам ніколи не вдасться дізнатися, що у Близнюків на душі, якщо вони самі того не захочуть. Але якщо вони вам довірилися, знайте, - ви для них один з найближчих друзів!

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 04 серпня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Овнів

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день Овнів буде переповнювати незрозуміло звідки взялася енергія. Постарайтеся витратити її з розумом – не розплескайте безцінний скарб, подарунок для вашого здоров'я, по дрібницях.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Головне - не залишитися голодним самому, а завданням нагодувати інших можна якщо не знехтувати, то, принаймні, не надто перейматися.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вам доведеться на час відволіктися від повсякденних турбот, бо особисте життя зажадає багато часу і сил, і ні на що інше їх може просто не залишитися. На жаль, робота і життя громадська кілька постраждають, але іноді ними можна і пожертвувати.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Не поспішайте сьогодні закінчувати всі ваші справи насущні і розповідати про це начальству. Воно, напевно, не оцінить ваших спроб скоріше з роботи піти або приступити до виконання своїх нетрудових обов'язків, тому придумає вам нове завдання, користі від якого не буде ніякого.

Загальный гороскоп для Овнів

Енергії у вас багато, а ось завдання ви собі схильні ставити нездійсненні. Навіщо марно мучитися, краще візьміться за що-небудь реальне. Станете гордим володарем синиці.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині Тельцям особливо підуть на користь вправи розвивають гнучкість, але робити їх слід тільки після хорошої розминки, інакше великий ризик пошкодити спину або отримати розтягнення.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні для вас найважливіше - це тримати руку на пульсі і швидко реагувати на ту інформацію, що ви будете отримувати. В цей день очікується кілька непередбачених подій, так що будьте готові вжити екстрені заходи. Тільки не панікуйте: поспішиш – людей насмішиш.

Загальный гороскоп для Тельців

Єдиним острівцем спокою в цьому ненормальний світі сьогодні ви будете залишатися власною персоною. Деякі, можливо, навіть звинуватять вас в неадекватному сприйнятті дійсності.

Любовний гороскоп для Тельців

Дивні вести може принести цей день. Поки ви будете намагатися розгадати, що б це все означало, настане вечір і час вирушати на відпочинок. По всій імовірності, загадку ви заберете з собою в царство Морфея.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нині вам доведеться багато розмовляти по справі. Ніщо так не полегшує переговори, як спільне в їх процесі розпивання чаю або кави. Краще вибрати чай, причому особливо доречні будуть ароматизовані сорти. Однак не хімічними добавками, що роблять смак напою схожим на лимонад, а запах - на одеколон, а натуральними - жасмином, бергамотом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви вирішите, що настав найкращий час для того, щоб таємне стало явним, і розкриєте вашій коханій людині якийсь ваш секрет. Проте невідомо, наскільки він буде готовий до таких одкровень. Ймовірність адекватної реакції дуже висока, але завжди залишається нещасливий «але»...

Кулінарний гороскоп для Близнюків

На цей день зірки, чомусь, планують шведський стіл. То вас чекає відвідування виставки, семінару чи презентації, то це просто натяк на вашу потребу в різноманітному харчуванні. На вашому столі сьогодні має перебувати дещо більше різних блд, чим ви маєте намір скуштувати - у вас повинен бути вибір. Якщо ж вам доведеться не тільки є, але і все це готувати, можливо, варто задуматися про відвідування відповідного закладу.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні вас відвідає кілька грайливий настрій. Підготуйте до нього навколишніх, інакше хто-небудь може вирішити, що ви сказилися від перевитрати розумової енергії.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Через свою неорганізованість і неохайності ви ризикуєте схибити. Наведіть порядок на своєму робочому місці, розкладіть все по своїх місцях. Вже краще! А тепер залишилося тільки забути на час про розмовах з колегами та про невпинних дзвінках, і, може бути, ви встигнете все зробити.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Сьогодні не намагайтеся зробити більше, ніж ви можете і на що здатний ваш організм. Цей день не самий підходящий для рекордів і епохальних звершень. Бережіть себе, хоч трохи.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Раків

Кулінарний гороскоп для Раків

Найкраще, що можна сьогодні зробити з кетчупом - вилити його на чиюсь голову. Ну, або залишити мерзнути в холодильнику. А ось вживати його всередину небажано, бо це може призвести до невеликого розладу травлення. Ну а так як окремі страви без кетчупу не зовсім їстівні, доведеться внести невеликі корективи і в вашу сьогоднішню дієту.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день Ракам не варто приймати важливих рішень щодо власного здоров'я організму. Вони будуть дуже поспішні або в їх основу ляжуть не зовсім вірні дані. Почекайте до завтра.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам важко буде з вашим коханою людиною прийти до компромісного рішення. Напевно, простіше буде не сперечатися і нічого не обговорювати, тому що всі суперечки і обговорення з високою часткою ймовірності закінчаться сваркою або взаимонепониманием. Дочекайтеся кращих часів.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогоднішній день не повинен принести ніяких випадковостей. Якщо щось здасться вам несподіваним, значить, ви прогледіли передумови цієї події.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні ваші колеги захочуть якимось чином пожартувати над вами, що може створити проблеми у виконанні ваших безпосередніх трудових обов'язків. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб ніщо не змогло вас вибити з колії навіть на кілька хвилин.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

У цей день ви можете зіткнутися з деякими проблемами з травленням, тому, швидше за все, з вашої сторони буде небессмысленно пам'ятати про якісній обробці придбаних овочів і фруктів.

Бізнес-гороскоп для Левів

Не прагніть до того, щоб зрозуміти все, що відбувається у вашій компанії. Напевно що-то обов'язково з виду пропустіть. Постарайтеся триматися в колії і зробити все можливе для того, щоб не випасти з неї ненароком: наслідки можуть виявитися самими що ні на є сумними.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам не варто поєднувати трапезу з читанням, особливо, якщо ви скільки-небудь дорожите тим, що читаєте. Папір неодмінно виявиться в калюжці соусу або жир капне - загалом, книга, або того гірше - документ, буде зіпсований. І апетит разом з ним - яка їжа, коли таке розлад сталося...

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні спокуса отримати легкий прибуток може змусити вас наробити дурних і образливих помилок. Тим більше, що прибуток буде не так вже й велика.

Любовний гороскоп для Левів

Ваша половинка сьогодні стане вашим сонцем. Вона буде цілий день висвітлювати вам шлях, зігрівати вас, заспокоювати і підтримувати. А значить, вам море буде по коліно. Тому що ви будете точно знати: в вас вірять і вас люблять. В незалежності від того, вийшло задумане чи ні.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ви дізнаєтеся про себе від вашого улюбленого людини щось таке, що значною мірою відкриє вам очі і пояснить багато цікаві речі, над якими ви ніколи раніше не замислювалися. Що ж, залишається вірити в те, що одержані вами известия виявляться приємними.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні не прагнете втручатися в обставини, не намагайтеся вплинути на все, що вас оточує. Ваш авторитет беззаперечний, проте посилатися на нього постійно не варто — він не невичерпний. Сьогодні приводів для самоствердження явно не передбачається.

Загальный гороскоп для Дів

Ніхто не зобов'язаний направляти і коригувати свої дії, так що якщо сьогодні ви сядете в калюжу, то виключно за власною ініціативою. Чим прикидати, на кого б це можна було звалити відповідальність за цей промах, постарайтеся її обійти калюжу.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день ваш оптимізм допоможе вам підтримати ваше здоров'я на тому рівні, якого вона цього заслуговує, тобто на найвищому! Зробіть все можливе для того, щоб зовсім не сумувати і не впадати у відчай під що б то ні стало.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні одне з шести найбільш часто використовуваних вами почуттів, може відмовитися адекватно сприймати дійсність. Доведеться покластися на чиюсь допомогу, інакше їжа може бути пересолена, переперчена, недоварена, або що там ще трапляється з їжею, коли її нікому спробувати в процесі приготування. Якщо ж ваше завдання - лише вибрати собі страву на обід, беріть щось рибне і бажано - нічого гострого.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам досить непросто буде зрозуміти вашого улюбленого людини, його методи, бажання, наміри і сенс тих слів, які ви будете від нього чути. Однак якщо вам це вдасться – можете вважати, що ви пройшли іспит на спроможність як його другої половинки.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви, можливо, станете на порозі здійснення великої помилки. Постарайтеся помітити це перш, ніж ви переступите.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Нині головним прикраса столу має стати торт. Бажано - шоколадний або, хоча б, зі збитими вершками і фруктами. Якщо підстав для такого десерту немає, а без приводу ви ніяк на таке масштабне блюдо зважитися не можете, обмежтеся парою тістечок. Теж з шоколадом, збитими вершками і фруктами. І не бійтеся розтовстіти - нині цього не станеться.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині не зловживайте кавою: він сильно вимиває кальцій з кісток, тому сьогодні, якщо хочете бути в тонусі з ранку, випийте свіжовичавленого соку або ж зеленого чаю з женьшенем - що вам більше до душі.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні обставини будуть проти вас. І нічого з цим не підробити. Навіть якщо тихо-мирно сидіти за робочим столом і читати черговий звіт за чашкою кави – велика ймовірність того, що папери незабаром покриються коричневою рідиною. Всього лише невдалий рух ліктем!

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині подбайте про захист волосся від негативного впливу навколишнього середовища. У цьому вам можуть допомогти різні косметичні засоби, що містять вітаміни групи В і вітамін Е.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні намагайтеся бути в центрі подій. Тримати вушка на маківці, намагаючись не пропустити ні одну корисну новину. Всі дані, які до вас надійдуть, нехай і з неофіційних джерел, ви зможете просто чудово використовувати для своєї вигоди.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам буде досить умовити вашого улюбленого людини на те, щоб учинити з вами разом якесь божевілля. Він буде занадто правильним і законослухняним. Втім, у ваших силах змусити його відкинути доводи розуму й діяти в повній відповідності з вашими планами.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Чому ви витрачаєте так багато енергії на громадські справи? Що суспільство зробило для вас останнім часом? Ви хочете бути в гущі подій, а дарма: коли ви захочете піти, вам не дадуть.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

День сьогоднішній, не повинен дуже сильно відрізнятися від попереднього. Якщо вчора ви їли птицю у вині - нині можна покуштувати тушкованої в вершках, то теж не риби. На гарнір найкраще підуть макарони. А можна скуштувати макаронів і в якості основного блюда - у вигляді спагеті яким-небудь м'ясним соусом. Тільки от з морепродуктів сьогодні будьте обережніше, не їхній час.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вашій коханій людині не доведеться довго пояснювати вам, що він хоче вам сказати, бо ви будете розуміти його з півслова, з півпогляду і з полужеста. Проте не варто бути занадто самовпевненим: ви цілком можете помилитися, що призведе до прикрих наслідків.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ваше життя може стати надбанням громадськості. До цього варто бути готовим, щоб уникнути непотрібних образ. Можливо, вам навіть вдасться виграти від такого стану речей.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні буде непогано вдаватися те, для приготування чого треба грунтовно попрацювати ножем. Не інакше як зірки змусять стругати салати.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Тим, кому нині належить прийняття важливого рішення, настійно рекомендується проконсультуватися з фахівцями. Самі ви швидше за все не впораєтеся. До того ж, так ви будете почувати себе впевненіше, ніж завжди.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Абсолютно невідповідний день, щоб сідати на жорстку дієту. Якщо конче потрібно змінити схему живлення, почніть з малого, злегка полегшите раціон, але ні в якому разі не змінюйте його зовсім.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Козерогів

Загальный гороскоп для Козерогів

Єдине, що сьогодні від вас буде потрібно - це бути в потрібному місці, в потрібний час. Правда це завдання, зазвичай, стає нерозв'язною, але раптом пощастить.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто вирішити, чого йому треба від ваших відносин і потрібні йому близькі стосунки з вами в принципі. Його рішення буде цілком і повністю залежати від вашої поведінки і ступеня його адекватності. Постарайтеся, щоб все було в кращому вигляді!

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Не відмовляйте собі сьогодні в солодкому, особливо, якщо ваш організм наполегливо вимагає побалувати його шоколадом, зрозуміло, в помірній кількості. Зараз це піде вам тільки на користь.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині ви будете надзвичайно невибагливі. Якщо доля видасть вам окраєць хліба і склянку несолодкого чаю, ви цілком можете задовольнитися цим простеньким набором. Що, однак, зовсім не є керівництвом до дії. Нехай цей день і не призначений для того, щоб замовляти страви на обід з трьох-чотирьох малими назвами на малозрозумілих мовах, але поїсти в своє задоволення чогось простого і поживного, начебто щів і гуляшу з картоплею, вам ніхто не заборонить.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Починаючи з сьогоднішнього дня, вам випаде гарна нагода зайнятися навчанням, адже саме в цей період ви зможете отримати найбільш потрібні для подальшого розвитку вашої фірми знання, які ви з лишком зможе застосувати на практиці. Що ж стосується заробітків, то вони зараз не особливо високі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Правила для того й пишуть, аби їх порушувати. Сьогодні можете особливо не соромитися, якщо писане слово спробує перекрити вам дорогу. Хоча, звичайно, іноді слід поцікавитися, яка міра відповідальності передбачається за подібну сміливість.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день позбавте свій організм від нестачі вітамінів, мінералів і антиоксидантів, який можливий за неповноцінного і неправильного харчування. Крім того, не забувайте пити більше чистої води.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Якщо ви надумали твердо прожити з вашим коханою людиною довге і щасливе життя і померти через сто років в один день, саме сьогодні підходящий день для того, щоб на це натякнути. Тільки тонко і акуратно, щоб не налякати хорошої людини: йому така думка, можливо, в голову ще не приходила.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Можете сміливо замовляти перше-ліпше блюдо. Ви не владні впливати на те, що саме буде подане на ваш стіл. Тобто, спробувати, звичайно, можна, але результат не гарантований. Зате зусиль це заняття може відняти масу, особливо, якщо ви спробуєте сперечатися з тим, хто готує. Вас можуть звинуватити у примхливості.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Нині вас можете обуять честолюбство. Намагатися впоратися з ним безглуздо, так що краще займіться плануванням своїх майбутніх дій по підкорення службової драбини. Без належної підготовки приступати до сходження не слід.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 04 августа 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Ви будете схильні сильно коливатися, яким би не був привід для роздуму. Вам навряд чи можна чимось допомогти - намагайтеся тільки, щоб у оточуючих при вигляді ваших роздумів не закрутилася голова від співчуття. Якщо хтось дасть пораду - приймайте. Може, він і не найкращий, зате допоможе вам вийти з трансу.

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині не варто себе перевантажувати, так як захисні сили вашого організму вельми послаблені. Крім того, зараз швидкий прогрес у лікуванні практично неможливий, так що варто запастися терпінням.

Бізнес-гороскоп для Риб

Слідкуйте за змінами ситуації, прислухайтеся до порад аналітиків, але не робіть сьогодні жодних кроків. Нині вам буде краще відсидітися в тихому куточку. Спокійніше і безпечніше.

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні у вашому полі зору може з'явитися хтось, претендує на вашу увагу і суспільство, в тому числі - і за столом. Пригостіть його рибою. Переважно - червоною, але зовсім необов'язково делікатесної. З горбуші теж чудова їжа виходить, лише б кухар готувати вмів.

Загальный гороскоп для Риб

Цей день варто присвятити друзям. Комусь із них, можливо, потрібна ваша допомога, але сам він вам про це не скаже. Проявіть ініціативу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?