Україну сколихнуло ще одне резонансне звільнення - що сталося
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україну сколихнуло ще одне резонансне звільнення - що сталося

Україну сколихнуло ще одне резонансне звільнення - що сталося
Джерело:  online.ua

3 серпня 2020 року офіційно стало відомо про ще одне неочікуване звільнення, яке сколихнуло українську політику. В Національному банку повідомили про те, що за власним бажанням завершує роботу на посаді директорки Департаменту комунікацій НБУ Наталія Бондаренко. Що важливо розуміти, вона була на цій посаді понад 5 років. В Нацбанку звернули увагу українців на те, що незабаром оголосять конкурсний відбір для заміщення вакантної посади. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу регулятора.

"За понад 5 років роботи в Нацбанку Наталія Бондаренко розбудувала комунікації регулятора, ґрунтуючись на досвіді провідних центробанків світу та привносячи власні знання та вміння, так, що сьогодні Національний банк користується репутацією одного з найпрозоріших центробанків світу та однієї з найбільш відкритих державних інституцій в Україні", - наголосив очільник НБУ Кирило Шевченко.

Наталя Бондаренко вже встигла виступити з прощальною промовою після своєї неочікуваної відставки.

"Після себе я залишаю налагоджену систему управління комунікаціями, активну роботу над підвищенням фінансової грамотності, сучасні та клієнтоорієнтовані канали комунікацій НБУ і професійну команду", - зазначила чиновниця.

Представники регулятора вже назвали головні досягнення в площині комунікацій та підвищення фінансової грамотності за час каденції Бондаренко, а саме:

  • створення Стратегії комунікацій НБУ та побудова системи управління комунікаціями НБУ;

  • проведення міжнародних тематичних заходів – Щорічної дослідницької конференції на тему "Комунікації центрального банку: від таємниці до прозорості" та тематичного міжнародного семінару для комунікаційників центральних банків у 2019 році, а також міжнародного "Форуму з фінансової інклюзії. Нікого за бортом" у 2018–2019 рр.;

  • розробка Стратегії фінансової грамотності (візія);

  • запуск нового вебсайту НБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий глава НБУ Кирило Шевченко 21 липня провів перші термінові переговори із представниками Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку та Міжнародного валютного фонду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?