Тому що неможливо - у Зеленського визнали розкол та суперечки
Категорія
Світ
Дата публікації

Тому що неможливо - у Зеленського визнали розкол та суперечки

Тому що неможливо - у Зеленського визнали розкол та суперечки

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков раніше був загрозою президенту Володимиру Зеленському, стверджують в ОПУ. Наразі державний лідер чітко окреслив свої позиції та "поставив" на місце представника уряду. Про це повідомляв ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За словами радника голови ОПУ Михайла Подоляка, Зеленський пояснив Авакову, хто насправді виконує обов'язки президента.

"Інколи Аваков занадто очевидно намагався перетягнути на себе функції президента. Не знаю, навіщо. Зараз, по-моєму, Володимир Олександрович делікатно, але чітко пояснив, що президент в цій країні він, і лише він, і ключові напрямки визначає лише він, а в Арсена Борисовича – безпека", - пояснив радник Андрія Єрмака.

Він додав, що ці суперечки були радше ознакою певного часу, а не однієї розмови. Диспозиція спостерігалася певний час у кулуарах.

"І мені здається, що оця диспозиція, нова диспозиція, виникла протягом останніх трьох-чотирьох місяців, коли вже точно зрозуміло, що Володимир Олександрович – це серйозний гравець і він прийшов на досить тривалий час (на довший, ніж багато хто думає, але одразу скажу, що ми не говоримо про авторитаризм, поліцейську державу і так далі, ні). І Арсен Борисович теж це зрозумів. І це – дуже добре. Тому що неможливо, коли існує чиясь ілюзія, що він має право перетягувати на себе функції президента", - підкреслив Подоляк.

Нагадаємо, Арсен Аваков працював на посаді міністра внутрішніх справ усю каденцію президента Петра Порошенка та вже близько року виконує ті ж самі обов'язки в уряді за каденцією Володимира Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, після резонансних подій в Україні, пов’язаних з вибухами в Києві та захопленням заручників в Луцьку та Полтаві, в МВС вирішили посилити контроль за незаконним обігом зброї. Аваков зізнався, що основний канал постачання зброї в мирні міста йде від військовослужбовців і правоохоронців з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?