Вона вже всіх дістала - у команди Зеленського остаточно увірвався терпець
Категорія
Політика
Дата публікації

Вона вже всіх дістала - у команди Зеленського остаточно увірвався терпець

Вона вже всіх дістала - у команди Зеленського остаточно увірвався терпець

Радник очільник Офісу президента Андрія Єрмака з антикризових комунікацій Михайло Подоляк продовжує активно заперечувати той факт, що команда українського лідера Володимира Зеленського використовує ботів в соцмережах. Окрім того, він додав, що Офіс президента не веде телеграм-каналів. За словами Подоляка, йому для роботи не потрібна армія ботів. Окрім того, він звернув увагу на те, що може бути група 10-15% населення, які завжди "за будь-яку владу" і тому можуть висловлювати в соцмережах підтримку Зеленському і його команді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Я вважаю, що Офіс президента повинен максимально дистанціюватися від будь-яких медійних майданчиків з точки зору володіння ними, не важливо формальних чи ні. Мені не потрібно володіти майданчиком. Я вам дам краще інформацію. А ви вже подивитесь, потрібна вона вам чи ні… А якщо у мене буде два своїх медійних майданчика, то скажіть, що я отримую? Аудиторія ж не буде розвиватися в цих двох майданчика. Ботів немає. Ви не бачите проблему нашу? У нас досі є одна ботська армія – це Петра Олексійовича. Вона вже дістала всіх в соцмережах. Ці соцмережі неможливо побудувати як діалоговий майданчик", - поскаржився представник команди Володимира Зеленського.

Варто звернути увагу на те, що 18 червня перед судом щодо обрання запобіжного заходу в справу про можливе незаконне призначення очільника Служби зовнішньої розвідки колишній український лідер Петро Порошенко несподівано для всіх заявив, що проти нього порушили справу через "розпалювання релігійної ворожнечі" за фактом отримання Томосу українською автокефальною церквою. Згодом ДБР підтвердило відкриття справи Службою безпеки України ще у 2019 році — ця новина шокувала багатьох українців. 28 липня колишній український лідер Петро Порошенко виступив ще з однією гучною заявою — політик наголосив, що вважає провадження щодо отримання Томосу для Православної церкви України доказом того, що в команді чинного глави держави Володимира Зеленського на ключових посадах працюють люди, які лобіюють інтереси російської церкви в Україні.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 6 осіб підозрюють у завданні 196,8 млн гривень шкоди державі у справі про видачу оточенню колишнього українського лідера Петра Порошенка дозволу на видобуток газу за заниженою ціною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?