Росія йде на загострення - шокуючі новини надійшли з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія йде на загострення - шокуючі новини надійшли з Донбасу

Росія йде на загострення - шокуючі новини надійшли з Донбасу
Джерело:  online.ua

Окупаційне командування на Донбасі не зацікавлено в підтриманні нового режиму тиші. Російська влада напередодні перекинула в ОРДЛО нову партію техніки й озброєння. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на зведення Міністерства оборони.

За даними розвідки, йдеться про постачання зброї, боєприпасів, пально-мастильних ресурсів та іншої продукції однозначно військового призначення.

"Зокрема, протягом минулого тижня до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ доставлено не менше 10 одиниць бойової броньованої техніки, до 30 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю, боєприпасами і військовим майном та близько 1 тисячі тонн пального", - пояснили в Міноборони.

Також відомо про ротацію особового складу окремих підрозділів на території окупованої Донеччини та Луганщини. Групи найманців-росіян прибули для комплектування лав так званих "ДНР" та "ЛНР".

Нагадаємо, з 27 липня в зоні проведення Операції Об'єднаних сил стало чинним нове перемир'я. Українське командування констатує, що сторони загалом його дотримуються, зафіксовано лише окремі інциденти, які не завдали шкоди бійцям ЗСУ.

За добу в понеділок, 3 серпня, наприклад, ворог здійснив три вогневі провокації.

"Зокрема, на Луганському напрямку у ранковий час один постріл зі станкового протитанкового гранатомета ворог здійснив біля Південного, а увечері ще один постріл, тепер вже з підствольного гранатомета, пролунав поблизу Майорська. Неподалік Мар’їнки, що на Донецькому напрямку, п’ять неприцільних пострілів зі стрілецької зброї було чути після опівдня", - додали у відомстві.

Українські сили не відповідали на ці обстріли.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Міноборони нагадали, що Росія вже сьомий рік використовує зброю не тільки проти українських захисників, а й проти мирного населення окупованих територій, а збільшення постачання будуть свідчити тільки про пряму агресію і підтримку терористичної діяльності на рівні держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?