Путін екстрено прилетів до Криму - що там відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін екстрено прилетів до Криму - що там відбувається

Путін екстрено прилетів до Криму - що там відбувається
Джерело:  Вihus.info

Українським журналістам вдалося дізнатися, що 4 серпня до анексованого Криму, куди кілька днів тому прибув народний обранець від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, неочікувано для всіх прилетів літак з авіапарку очільника Кремля Володимира Путіна. Згідно з останніми даними,  літак ІЛ 96-300 із бортовим номером RA-96012 вилетів із Москви і приземлився в аеропорту Сімферополя до опівдня. Що цікаво, до 2003-го він був основним президентським літаком, однак наразі використовується в якості резервного. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Наші гроші" та дані сервісу FlightRadar.

Варто звернути увагу на те, що на сайті російського президента 4 серпня повідомляється лише, що президент Путін провів зустріч із губернатором Московської області Андрієм Воробйовим. У розділі "поїздки" на сайті президента РФ останні повідомлення – про візити до окупованого Криму 18-19 березня і 20 липня.

"2 серпня Медведчук із дружиною приїхав до Криму. 7 серпня у Віктора Медведчука – день народження. На територію окупованого півострова родина заїхала на авто, через пункт пропуску "Каланчак". В автівці, крім політика і його дружини, за даними ЗМІ, були тільки водій та два охоронці. За словами прессекретаря Медведчука – політик "перебуває у відпустці як народний депутат і відпочиває з сім’єю в Криму". Даних про те, що Медведчук виїхав із Криму, ще немає", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що у проросійського політика є велика резиденція в Криму, поблизу Симеїзу. Як відомо, ще 8 років тому очільник Кремля Володимир Путін приїжджав у гості до Медведчука - тоді були опубліковані спільні фото президента Росії з Медведчуком і його дружиною, Оксаною Марченко, на терасі цього маєтку. Не можна також забувати й про той факт, що Медведчук є кумом російського президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Путін захотів подарувати частину української землі Чечні. Йдеться про дитячий табір в Алушті, де чеченський лідер Рамзан Кадиров вже доручив почати будівництво нового об’єкта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?