Зірка "Гаррі Поттера" зважився на нове відверте зізнання - деталі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гаррі Поттера" зважився на нове відверте зізнання - деталі

Зірка "Гаррі Поттера" зважився на нове відверте зізнання - деталі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор, який прославився після ролі Люціуса Малфоя у серії фільмів про Гаррі Поттера, приголомшив усіх свої відданих фанатів неочікуваним зізнанням - він публічно заявив про те, що ще з підліткового віку вживав наркотики та алкоголь. Джейсон Айзекс наголосив, що поборов залежність, проте в 16 років відчував себе безпорадним і зламаним. Зазначається, що талановитий актор в рамках проєкту видання The Big Issue написав листа до себе юного, у якому наважився розповісти про ганебний період свого життя, передає ONLINE.UA.

За словами голлівудського красеня, у 12 років він вперше напився, а до 16 – "підсів" на заборонені речовини. Протягом багатьох років Айзекс вживав наркотики й вважав, що його життя зруйноване.

"Я завжди був схильний до залежностей, до 16 років вже пройшов через пияцтво і почав багаторічний роман з наркотиками. Всі мої дії були продиктовані бажанням якомога менше бути в здоровому глузді й тверезій свідомості. І ніщо не могло побороти цей стан протягом 20 років", – розповів талановитий актор.

Айзекс розповів, що напився 12-річним у місцевому барі, діставши пляшку віскі. Сп'янівши, він залицявся до дівчини та танцював, проте йому раптово стало погано. Юнак вибіг на вулицю, спіткнувся й отямився весь у крові. На ранок йому було соромно за свою поведінку, проте він чекав, коли зможе відчути стан алкогольного сп'яніння знову. Протягом наступних 20 років його вчинки ставали куди жахливішими, а до випивки додались й наркотики. Актор додав, що 16-річним навіть мріяти не міг, що йому вдасться побороти залежність та побудувати успішну кар'єру в кіноіндустрії. Зараз він дуже щасливий, має кохану дружину, двох доньок та світову славу. Джейсон нарешті навчився насолоджуватися життям без алкоголю та заборонених речовин.

"Думаю, 16-річний я зараз би сильно здивувався тому, що можна знайти щастя в простих речах. І що зі мною все добре. Адже колись я вважав себе неправильним, зламаним", - зізнався голлівудський актор.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?