У Кабміні шокували новою дивною ініціативою - до чого готуватися
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні шокували новою дивною ініціативою - до чого готуватися

У Кабміні шокували новою дивною ініціативою - до чого готуватися
Джерело:  online.ua

Міністерство юстиції незабаром організує гучний захід, який посадовці назвали великим розпродажем українських в'язниць. Першим "лотом" стане "Ірпінський виправний центр". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційними даними, приголомшливий продаж об'єктів починається у четвер, 6 серпня.

"Великий розпродаж в’язниць розпочинається! 06 серпня 2020 року об 11:00 відбудеться захід, присвячений початку цього процесу. Він проходитиме на території першого об’єкту, який буде виставлено на продаж — державної установи "Ірпінський виправний центр (№ 132)", - наголосили в Мін'юсті.

Учасниками заходу стануть безпосередньо міністр Денис Малюська та його заступниця Олена Висоцька.

"Вони розкажуть про плани подальших продажів та напрями використання отриманих від реалізації в’язниць коштів", - наголосили у пресслужбі.

"Ірпінський виправний центр" знаходиться за 14 кілометрів від Києва. З червня минулого року об'єкт перебуває в консервації. останніх засуджених звідти перевели ще рік тому. Під розпродаж підпадає виключно нерухомість.

Малюська протягом останніх місяців відзначився кількома гучними ініціативами. Наприклад, Мін'юст запровадив "платні камери" в СІЗО. За певні гроші заарештовані зможуть з більшим комфортом знаходитися під вартою.

Як повідомляв ONLINE.UA, потрапити до елітних камер можуть не всі. Для тих людей, які вчинили тяжкі злочини, платні камери закриті. У VIP-камерах СІЗО побував міністр юстиції Денис Малюська. Він показав, які в них умови, а також уточнив, скільки коштує місце в таких "апартаментах".

У камерах є ліжка, душ, телевізор, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, підлоги застелені килимовими доріжками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?