Шахтар проти Вольфсбурга - де дивитися довгоочікуваний матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар проти Вольфсбурга - де дивитися довгоочікуваний матч Ліги Європи

Шахтар проти Вольфсбурга - де дивитися довгоочікуваний матч Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб "Шахтар" у середу, 5 серпня, проведе перший матч Ліги Європи після карантинної "перерви". Донеччани зустрінуться на поле з німецьким "Вольфсбургом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Згідно з оприлюдненими подробицями, прийматиме двобій-відповідь київський НСК "Олімпійський". Почнеться він о 19:55. Глядачів на трибуни не допустять через епідемічні обмеження.

Транслюватиме матч 1/8 фіналу Ліги Європи телеканал "Футбол 1".

Водночас у той самий день, 5 серпня, відбудуться також інші три футбольні зустрічі:

  • "Копенгаген" - "Істанбул Башакшехір" (транслюватиме о 19:40 "Футбол 2");

  • "Манчестер Юнайтед" - "ЛАСК" (транслюватиме о 21:50 "Футбол 2");

  • "Інтер" - "Хетафе" (транслюватиме о 22:20 "Футбол 1").

Нагадаємо, минулого року "Шахтар" потрапив до групового етапу Ліги чемпіонів. Утім, команда під тренерством португальця Луїша Каштру не витримала боротьби й продовжила сезон у Лізі Європи.

Попередній матч "Шахтар" та "Вольфсбург" відіграли буквально напередодні введення жорсткого карантину - 12 березня. Вже тоді трибуни були пустими через заходи з епідемічної безпеки. Зустріч завершила з рахунком 2:1 на користь українців.

Нагадаємо, у першій половині серпня організатори Ліги чемпіонів та Ліги Європи проведуть завершальний етап сезону 2019/20 у концентрованому форматі. Це дозволить розпочати нові турніри вже майбутнього вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти французького спортивного видання L’Equipe склали новий рейтинг найкращих футбольних тренерів сучасності. Вони вважають, що найперший серед усіх колег — Зінедін Зідан, який керує мадридським "Реалом". Деталі їхніх висновків — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?