Команда Путіна зганьбилася під час військових навчань - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Команда Путіна зганьбилася під час військових навчань - що сталося

Команда Путіна зганьбилася під час військових навчань - що сталося
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна дедалі частіше опиняється в епіцентрі гучних скандалів після провальних військових навчань та "патріотичних акцій". Цього разу офіційно стало відомо, що в Єврейській автономній області РФ обвалився міст, коли там проводили навчання залізничних військ. За попередніми даними російських медіа, травмувались близько 20 людей - їх усіх уже госпіталізували. Причину аварії наразі поки не з'ясовували. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"У селищі імені Тельмана Смидовичського району, де відбувались військові навчання, зводили понтонний міст. Конструкції моста обвалились, зачепивши людей", - йдеться в повідомленні.

Журналістам вдалося дізнатися, що в результаті постраждали щонайменше 20 осіб, загиблих немає. Травмованих уже відвезли у військовий госпіталь у Хабаровську. На місці події працює комісія, що встановлює обставини аварії.

"Військові нікого туди не допускають, розбираються самостійно, тому що це не наше спорудження, вони зводили понтонний міст. Ми виділили швидку та пожежну машину. Вони не просили, просто ми відреагували", –заявив перший заступник голови Смидовичського району Борис Корольов.

Варто також звернути увагу на те, що в пресслужбі Східного воєного округу Росії почали стверджувати, що під час зведення моста одна з опор не витримала навантаження і впала. За однією з версій, під час зведення моста могли порушити техніку безпеки.

В мережі цю новину уже почали активно коментувати.

"Я надіюся, що всі вже помітили, що такі дивні події найчастіше стаються там, де Путін організовує свої військові навчання; а все тому, що думають тільки про армію, а на людей начхати; коли вже вони схаменуться зі своїми військовими навчаннями? В нас помирають люди, травмуються, а вони й далі готуються до нападів, яких ніколи не буде; а тепер уявіть, що це буде тривати до 2036 року - і це в кращому випадку; мені вже боляче це все читати - яка ганьба", - коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Зеленського повідомила про безсоромні дії людей Путіна в криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?