Мої очі та серце плачуть - світ приголомшило несамовите відео з Бейрута
Категорія
Світ
Дата публікації

Мої очі та серце плачуть - світ приголомшило несамовите відео з Бейрута

Мої очі та серце плачуть - світ приголомшило несамовите відео з Бейрута
Джерело:  online.ua

Трагічну катастрофу в ліванському Бейруті, де кілька днів тому стався потужний вибух, обговорює весь світ. У соцмережах з'являється багато фото і відео, на яких показані жахливі наслідки трагедії, в результаті якої загинули близько ста осіб, а понад 300 тисяч людей залишилися без будинків. Але місцеві жителі, незважаючи на масштаб катастрофи, не падають духом. Вони всіма силами тримаються в руках, показуючи світу, що життя триває. Це постаралася показати у відео одна з літніх місцевих мешканок - жінка сіла за рояль всередині зруйнованої квартири і зіграла зворушливу мелодію, яку жителі Бейрута назвали "символом надії", що скоро все налагодиться. До речі, це відео приголомшило і зворушило до глибини душі найкрасивішу в світі жінку - супермодель Беллу Хадід, яка опублікувала цей ролик на своїй сторінці в соцмережі і закликала весь світ надати колективну гуманітарну допомогу Лівану, передає ONLINE.UA.

Відео, на якому 79-річна жінка грає на піаніно в зруйнованій кімнаті, заповненій осколками скла і поламаними меблями, вже стало вірусним. Його прокоментували жителі з різних куточків планети, які висловили підтримку Бейруту. Вони вражені тим, що сталося, але сподіваються, що наслідки жахливої трагедії незабаром ліквідують.

"Мої очі та серце плачуть про тебе, Ліван. Мені дуже шкода, що вам довелося зіткнутися з такою катастрофою, мої брати і сестри. Я направлю пожертвування Червоному Хресту Лівану і менш великим організаціям. Цей вибух ще сильніше наближає Ліван до одного з найважчих періодів в його історії ", - зокрема, прокоментувала відео і ситуацію в Бейруті Белла Хадід.

Супермодель закликала ліванську владу не мовчати про проблеми країни, а весь світ попросила об'єднатися і допомогти Бейруту.

Нагадаємо, вибухи в ліванському Бейруті відбулися 4 серпня. Вони стали наслідком детонація амонію нітрату, дуже великі запаси якого були на території місцевого порту. Відомо, що жертвами вибуху стали близько сотні осіб. Понад 4 тисячі інших отримали поранення різної тяжкості, серед них є українці. За останніми даними, вибух залишив 300 тисяч чоловік бездомними, завдані збитки оцінюються в більш ніж 3 млрд доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський екстрено відреагував на надзвичайну катастрофу в Бейруті і наказав провести термінову перевірку в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?