Зеленський виступив з несподіваною заявою щодо жителів Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський виступив з несподіваною заявою щодо жителів Донбасу

Зеленський виступив з несподіваною заявою щодо жителів Донбасу
Джерело:  online.ua

У четвер, 6 серпня Володимир Зеленський терміново відвідав зону ООС на Донбасі, де в рамках робочої поїздки здійснив візит міста Часів Яр і Бахмут Донецької області. Після поїздки президент поділився з українцями своїми враженнями. Український глава був приємно здивований дотриманням карантину жителями Донеччини, кожному з яких подякував за це. Президент також поділився з фото, на яких показав, як робить покупки в одному з місцевих магазинів. Відповідні знімки Зеленський опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Що хочу особливо підкреслити. Це дуже важливо, на мій погляд. Зрозуміло, що я заїхав в першу продуктову крамницю, яку побачив. Без будь-якої попередньої підготовки. І знаєте що? Місцеві жителі тут ходять в масках - без попереджень і нагадувань. практично всі. тому що все прекрасно розуміють і бережуть себе. Знімали їх тільки, щоб сфотографуватися. А так всюди видно, що люди розуміють небезпеку, породжену коронавірусною пандемією.Це свідчить про велику відповідальність і соціальну культуру Донеччини. Вдячний за це кожному українцю. І ще. Тільки зникає «політичне підгрунтя» для спекуляцій, відразу все стає на свої місця. Тому я спокійний за наше дуже доросле і зріле суспільство ... ". - написав Зеленський в соцмережі.

Як відомо, крім ознайомлення з ситуацією в зоні ООС, Зеленський під час візиту на Донбас поклав квіти до пам'ятника військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам, які загинули в районі проведення ООС, а також вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС.

Також президент поспілкувався з журналістами, яких запевнив, що українська сторона робить все можливе для дотримання режиму тиші і збереження життя військовослужбовців на Донбасі.

Важливо нагадати, що кількість хворих на коронавірус в Україні стрімко зростає - 6 серпня було зафіксовано 1318 нових випадків зараження, це абсолютний антирекорд з початку пандемії. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 76808 чоловік, з них 1819 осіб померли через ускладнення, спровокованих коронавірусною хворобою. Уже 41527 українця змогли перемогти коронавірус - повторне лабораторне дослідження не виявило COVID-19 в їх організмі. 33462 українців продовжують хворіти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський розкрив всі карти за новими призначеннями в ТКГ по Донбасу, а також прокоментував порушення перемир'я бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?