Якщо не хочеш битись - у Ломаченка жорстко звернулися до його опонента Лопеса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Якщо не хочеш битись - у Ломаченка жорстко звернулися до його опонента Лопеса

Якщо не хочеш битись - у Ломаченка жорстко звернулися до його опонента Лопеса
Джерело:  online.ua

Український боєць-чемпіон Василь Ломаченко може відмовитися від бою проти американця Теофімо Лопеса. Наразі українська сторона чекає відповіді від суперника. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxingscene.

За словами менеджера українця Егіса Клімаса, вони зробили усе необхідне для організації бою зі свого боку. Компанія Top Rank повинна підготувати офіційний контракт, на якому Ломаченко поставить підпис.

Рішення наразі очікується від менеджменту Лопеса — той нещодавно виступив з критикою умов двобою.

"Якщо не хочеш битись, то найлегше просто сказати, що не вистачає грошей. У мене немає впевненості, що цей бій взагалі відбудеться через те, що відбувається у команді американця", - додав Клімас.

Менеджер пояснив, Ломаченко може вийти на ринг проти бійця Вердехо. Утім, ймовірність, що бій відбудеться, все ж таки є. Команда українського боксера зацікавлена саме у проведенні дуелі проти світового чемпіона в легкій вазі IBF - цим титулом володіє Лопес.

Клімас виступив із закликом на адресу американця, він вважає, йому необхідно поквапитися з остаточним рішенням.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес повинен був пройти 31 травня. Його скасували через карантин, який ввели для боротьби проти коронавірусу COVID-19. Кілька тижнів знадобилося промоутерам, щоб узгодити нову дату. Попередньо, українець та американець зустрінуться на рингу 3 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, довгоочікуваний бій українця Ломаченка Лопесом опинився під загрозою зриву, навіть після узгодження нової дати. Наразі ситуація дійшла до того, що український чемпіон готовий знизити власний гонорар для бою. Подробиці суперечки розкрив промоутер-організатор Боб Арум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?