Інколи треба випити - Зеленський зважився на гучне зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Інколи треба випити - Зеленський зважився на гучне зізнання

Інколи треба випити - Зеленський зважився на гучне зізнання
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський розповів, що під час поїздки вздовж лінії розмежування в Донецькій області ночував, спілкувався та їв разом із українськими воїнами. Окрім того, президент неочікувано для всіх зізнався, що йому також довелося інколи випивати разом з бійцями ЗСУ. Варто звернути увагу на те, що український лідер уже другий день поспіль перебуває в Донецькій області, аби подивитися стан військових вздовж контактної лінії. Напередодні він спілкувався з представниками ЗМІ у місті Часів Яр, говорив про перемир'я. Тепер Зеленський розповів, що ночував у домівці в розташуванні бійців Об’єднаних сил. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

"Проїхали більше 100 кілометрів вздовж контактної лінії. Їли з хлопцями, ночували. Хочу поспілкуватися, зрозуміти, як усе контрольовано… Сьогодні будемо їздити до 8-ї чи 9-ї вечора, потім вночі будемо повертатися в Київ. Я хочу ще приїхати – думаю, ще за два рази я об’їду всі важливі об’єкти. За два рази, я думаю, всі 410 кілометрів лінії проїдемо", - розповів Володимир Зеленський.

За словами українського лідера, ніхто нічого не збирається здавати, адже армія України дуже сильна та потужна. Глава держави також похизувався, що годують українських воїнів дуже ситно.

"Я навіть здивований, що військові у гарній формі, я не міг з’їсти весь обсяг їжі. Це дуже багато: як кажуть, "перше, друге і компот". Усе було: і печиво, і вафлі. А хто не наїсться, той може вночі, о 10-11-й, як кажуть хлопці, ще й бутріки з’їсти...Вони дивуються, кажуть: раніше так не приїжджали, не ночували. Ми другий раз приїжджаємо. Перший раз теж провели два дні в Золотому, ночували там… Щоб зрозуміти все, що відбувається, треба говорити з військовими, треба говорити з цивільними, треба з людьми їсти, жити, скажу відверто – іноді випити, щоб зовсім було все відверто. Я, в принципі, так і роблю. ну, і можна переночувати також", - розповів глава держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський 6 серпня поділився чудовими новинами щодо ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?