Ніхто нічого не збирається - Зеленський розкрив свої плани щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніхто нічого не збирається - Зеленський розкрив свої плани щодо Донбасу

Ніхто нічого не збирається - Зеленський розкрив свої плани щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Чинна українська влада поставила для себе мету добиватися миру на Донбасі, стверджує президента Володимир Зеленський. Це можливо за умови повернення територій, людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За словами державного лідера, мир в Україні стане основою для економічного зростання та поліпшення життя кожного українця.

"Ніхто нічого не збирається здавати, у нас сильна, потужна армія. Поважаємо її, тому й боремося за Україну, боремося за таких героїв, щоб вони поверталися живими", - наголосив Зеленський.

В українському командуванні звернули увагу на позитивний та бойовий настрій військовослужбовців — попри поодинокі провокації з боку ворога. Вони готові давати відсіч у разі серйозного загострення.

Наразі президент Зеленський знаходиться на Донеччині з робочим візитом в зоні Операції Об'єднаних сил.

"Окремо Володимир Зеленський відвідав прифронтову Мар'їнку на Донеччині та поспілкувався з її жителями. Вони розповіли, що за відсутності бойових дій місто поступово оживає: повертаються люди з дітьми, багато місцевих мешканців починають ремонтувати житло. При цьому люди поскаржилися на відсутність газо- та водопостачання", - додали в ОПУ.

Президент резюмував, водночас з переговорами на рівні "нормандського формату" й Тристоронньої контактної групи, українська сторона зміцнюватиме ЗСУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський розповів, що під час поїздки вздовж лінії розмежування в Донецькій області ночував, спілкувався та їв разом з українськими воїнами. Окрім того, президент неочікувано для всіх зізнався, що йому також довелося інколи випивати разом з бійцями ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?