В Іспанії екстрено посадили літак через одного українця - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

В Іспанії екстрено посадили літак через одного українця - що сталося

В Іспанії екстрено посадили літак через одного українця - що сталося
Джерело:  online.ua

Ввечері 6 липня літак авіакомпанії Air Europa, який виконував рейс між островом Гран-Канарія та Мадридом, екстрено приземлився в аеропорту Малаги через українця, який відмовлявся надягти маску. Згідно з останніми даними, враховуючи відмову пасажира, громадянина України, виконувати вказівки екіпажу, який неодноразово просив його надягти маску, був активований відповідний протокол, розповіли в авіакомпанії Air Europa. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на El Periodico.

"Асоціація диспетчерів Іспанії ввечері повідомила про конфліктного пасажира на борту літака, через що командир повітряного судна запросив посадку в аеропорту Малаги. У повідомленні зазначалося, що пасажир з видимими ознаками алкогольного сп’яніння відмовляється надягти маску і виконувати інструкції екіпажу", - йдеться в повідомленні.

Іспанські медіа стверджують, що чоловік також погрожував іншим пасажирам. Повідомлення про дебошира було направлене і іспанським правоохоронцям, яким конфліктного пасажира передали після посадки.

Після врегулювання інциденту літак продовжив подорож до Мадрида.

Варто нагадати, що нещодавно на борту рейсу авіакомпанії KLM на Ібіцу почалася бійка після того, як двоє пасажирів відмовилися вдягати маски.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше учені Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" звернули увагу на те, що ситуація з поширенням пандемії коронавірусу в нашій країні набуває затяжного характеру та є стабільно важкою. За словами фахівців, саме через те, що люди перестали дотримуватися карантину, захворюваність зросла. Науковці вже опублікували результати наступного дослідження поширення коронавірусу в Україні протягом серпня цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?