Барселона проти Наполі - де дивитися вирішальний матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона проти Наполі - де дивитися вирішальний матч Ліги Європи

Барселона проти Наполі - де дивитися вирішальний матч Ліги Європи
Джерело:  online.ua

У суботу, 8 серпня о 22:00 за київським часом відбудеться вирішальний матч між іспанською командою "Барселона" і італійським клубом "Наполі" в 1/8 Ліги Європи. Команди зустрінуться на барселонському стадіоні Камп Ноу, щоб завоювати право на участь чвертьфіналі ЛЄ. Онлайн-трансляцію матчу проводитимуть багато спортивних каналів - дивитися відео гри в прямому ефірі можна на телеканалі Футбол 2, передає ONLINE.UА.

Відомо, що у стартовому складі "Барселони" сьогодні зіграють: тер Штеген - Семеду, Піке, Лангле, Альба - Роберто, Ракітіч, де Йонг, Мессі - Суарес, Грізманн.

У команді "Наполі" на поле вийдуть: Оспіна - Хюсай, Ді Лоренцо, Кулібалі, Маріу Руй - Фабіан Руїс, Демме, Зелінський - Кальєхон, Мертенс, Лоренцо Інсіньє.

Як відомо, в першій грі 1/8 фіналу ЛЄ, яка відбулася ще в лютому в Неаполі, італійці зуміли вирвати нічию. Рахунок в першому таймі відкрив бельгійський нападник італійського клубу Дріс Мертенс, але в другому гравець "Барселони" Антуан Грізманн зрівняв цифри на табло. Сьогодні ж, щоб пройти в чвертьфінал Барселону влаштує будь-яка перемога або нічия 0:0, а Наполі потрібен виграш або нічия, але не з рахунком 0: 0.

Важливо нагадати, що Барселона зазнала лише однієї поразки в попередніх 12 матчах при трьох нічиїх. Команда Наполі здобула дві перемоги в чотирьох попередніх поєдинках при двох поразках.

За прогнозами букмекерів, перемога "Барселони" в матчі-відповіді з "Наполі" оцінюється з коефіцієнтом 1.65, на нічию поставили коефіцієнт 4.20, а на перемогу "Наполі" - 5.55.

Тим часом "Барселона" вже провела фінальне тренування перед вирішальним матчем. Іспанці рішуче налаштовані на перемогу.

Нагадаємо, 5 серпня "Шахтар" і "Вольфсбург" провели гру в рамках матчу-відповіді 1/8 Ліги Європи. Поєдинок завершився розгромною перемогою "гірників" на останніх хвилинах гри з рахунком 3:0. У підсумку, "Шахтар" завдяки перемогам в обох матчах (5: 1 загальний рахунок) вийшов в 1/4 фіналу Ліги Європи поточного сезону. Наступним суперником "гірників" стане переможець пари "Айнтрахт" - "Базель".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Шахтар різко піднявся в престижному рейтингу після перемоги над Вольфсбургом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?