Італійський артист заспівав українською в новому кліпі - запальне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Італійський артист заспівав українською в новому кліпі - запальне відео

Італійський артист заспівав українською в новому кліпі - запальне відео
Джерело:  online.ua

Напередодні відбулася прем'єра нового кліпу італійського співака Альфонсо Олівера, який з нетерпінням чекала тисячна армія його фанатів. Нове відео артист записав на пісню Signorina, в якій йде мова про гордих, сильних духом і красивих українок. Родзинкою ролика стало те, що італійський виконавець раптово заспівав українською мовою. Шанувальники прийшли в захват від запального відео, передає ONLINE.UА.

"Сіньоріна" - це присвята красі жінок. Пісня розповідає про італійця, який просить українку провести з ним тільки годинку часу. Але дівчина його відштовхує, так як вимагає любов ", - розповів про свою пісні Олівер.

Артист зазначив, що в кліпі хотів розвіяти міф про те, що слов'янки легко піддаються спокусі. У тексті пісні він чітко позначив принциповість українок, силі духу яких можна позаздрити.

Як відомо, українську частину пісні з нового кліпу Олівера написала Дарина Бурнос, з якої італієць співає в дуеті. Зйомки відео проходили у Львові. Цей кліп увійшов до альбому Альфонсо Олівера "Гордий італієць".

"Супер пісня! Альфонсо ти нарешті то показав свій справжній голос, я в захваті", "Бомба! Молодець", "Відмінно спрацьовано !! Чудовий Альфонсо Олівер в Україні!) Ви молодці !!!", - масово коментують запальний кліп італійського співака українці.

Нагадаємо, Альфонсо Олівер - італійський співак, композитор і музичний консультант. Він народився в італійському місті Кротоні. Вже з дитинства вчився грати на гітарі, фортепіано і вокалу. Його дискографія поки налічує лише два альбоми, з яких пісня "Всесвіт - це ми» "увійшла в топ-100
найпрослуховуваніших пісень Італії і зайняла перше місце в рейтингу Alternative Pop.

Протягом останніх двох років Альфонсо часто відвідує Україну, в яку безмежно закохався. Рік тому він подарував українцям пісню "Ми переможемо", яку присвятив українському народу, щоб підтримати його дух. Також італійський співак переклав гімн України і знамениту пісню "Червона Рута" на італійську мову. Він же є автором гімну міста Трускавець.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що український виконавець GOVOR презентував яскравий кліп на свій новий трек "Бийся". У ролику показаний видовищний поєдинок на рингу, в якому, як і в реальному житті, йде бій між мороком і світлом. Саме внутрішній світ і шепіт серця, за словами виконавця, допомагають дотримуватися свого істинного шляху. Композиція наповнена сильним сенсом, який близький кожному з нас, і розповідає про пережите досвіді виконавця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?