Гороскоп на 09 серпня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 09 серпня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 09 серпня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Діва - це не співвідношення ваги і зросту, - це співвідношення інтелекту, смаку і впевненості в собі. Діви швидко втомлюються бути сильними жінками, втомлюються "розуміти", "входити в положення", "пробачати". Діви іноді просто ненавидять себе за те, що все сприймають занадто близько до серця.

При знайомстві зі Стрільцем бажано - і обов'язково, якщо Стрілець стає для вас близькою людиною - з'ясувати, що саме для цього Стрільця насправді є справедливістю. І ніколи не зачіпати цю справедливість, - собі дорожче, повірте. Стрільці люблять руками. Їм потрібно вас торкатися, гладити, мацати, тикати пальцем в бік або лоскотати. Якщо не торкається - не любить. Стрільці-жінки багато чому корисному для сучасного життя навчилися у чоловіків: вибивати клин клином, уникати відповіді, не передзвонювати, вибирати найкраще і отримувати задоволення, - проте, їм за це часто дорікають все ті ж чоловіки.

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. перш, ніж говорити Овна, що він поганий, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас... ніколи не обманюйте Овна, завжди кажіть йому правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню... Овни ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності і закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 09 серпня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ваша думка про вашому улюбленому людині кардинально зміниться, причому він навряд чи про це здогадається одразу. Не поспішайте, втім, надто поспішно судити про нього по новому. Зрештою, ви теж не безгрішні, і можете помилятися.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині вдало пройде лікування шкірних проблем. Може, ви зовсім від них і не позбудетеся, але краще стане.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні вам буде непросто змиритися з тим, що ви зовсім не незамінні. Головне – не опускайте руки, зберіться і з незмінним завзятістю йдіть до поставленої мети. Тоді ви будете поза конкуренцією.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Вашою люб'язністю можуть беззастенчивейшим чином скористатися сьогодні. Якщо хтось просто на халяву поїсть в компанії з вами, вважайте, що ви легко відбулися. Тому запрошення трохи настирливого співрозмовника на обід, ймовірно - не найгірший спосіб від нього звільнитися, якщо такий вас турбує, так і робіть. І замовте йому що-небудь на зразок вершковою тягучки на десерт. Щоб базікав поменше.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні ви можете раптово бути звинувачені в поширенні пліток, яких ви ніколи навіть і не чули. Постарайтеся забезпечити собі алібі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

Цей день може принести сумніви і неспокій. Ви можете всю ніч проворочаться, намагаючись відрепетирувати майбутній вам розмову, або, навпаки, обмірковуючи те, що почули напередодні. Постарайтеся все-таки трохи поспати.

Загальный гороскоп для Тельців

Ви можете скільки завгодно шанобливо ставитися до чужої точки зору, але сьогодні як раз краще дотримуватися своєї думки і не поступатися позицій.

Кулінарний гороскоп для Тельців

На столі сьогодні повинно бути багато невеликих квантів їжі. Бажано різноманітних. Якщо будете готувати самостійно - згадайте про існування таких зручних форм, як канапе і тарталетки для салатів. Якщо ж вам треба роздумувати, куди піти поїсти - сміливо обирайте заклад зі шведським столом.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день особливої уваги з вашої сторони можуть заслуговувати ваші нирки. Постарайтеся не переохолоджуватися, і віддайте перевагу іншим напоям зелений чай.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Залишившись вдома, ви не зможете відпочити як слід — потрібно обов'язково щось утнути. Одному це зазвичай не під силу, запросіть колег з числа найбільш приємних у спілкуванні і оттянитесь по повній разом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Нині ви можете опинитися перед непростим вибором — цілком ймовірно, що потреба ваших друзів вашої уваги опиниться в протиріччі з вашими діловими планами. Відмахнутися ви не зможете ні від того, ні від іншого. Як збираєтеся викручуватися?

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вашій коханій людині захочеться сказати вам щось дуже приємне, чого він вам ніколи раніше не говорив. Поставтеся до цього з повагою та розумінням, оцініть його старання і бажання доставити вам духовне задоволення. Тоді він буде намагатися доставити його вам частіше.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Нині вам навряд чи вдасться когось в чомусь переконати. Ну і не намагайтеся, краще випийте чаю з плюшками. Бажано - з корицею, можна також з родзинками. А ось горіхові їсти не варто, особливо якщо ці горіхи - волоські. Може ненароком потрапити шматочок шкаралупи. З цих же міркувань не слід є і інші страви, в яких використано цей вид горіхів.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам буде чудово вдаватися те, що вимагає витончених рішень, ігри розуму та інших тонкощів. Висновок: за колючі, ріжучі, а головне - за важкі предмети краще не братися.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

У цей день, якщо у вас є хоч найменша можливість відпочити, скористайтеся нею, оскільки у представників вашого знаку сьогодні зростає ризик головних болів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні навряд чи хто-небудь зможе бути вам корисний. Від пропозицій допомогти краще ввічливо, але твердо відмовитися. Поодинці ви швидше досягнете бажаного.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогоднішній день буде досить вдалий для тих, хто схильний до ідеї роздільного харчування. Але навіть якщо ви такими речами не захоплюєтеся, утримайтеся від багатокомпонентних страв, особливо салатів з майонезом. Набагато краще засвоїться їжа, що подається на масі окремих тарілочок - по продукту на кожній.

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогодні для Раків найголовніше – не хвилюватися і зберігати бадьорість духу у що б то не стало. Тоді і здорове тіло для вміщення здорового духу не змусить себе довго чекати – обов'язково з'явиться.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні не варто піддаватися на вмовляння і нестись кудись подалі від будинку. Ваш організм наполегливо вимагає повного розслаблення. Поетом якщо у вас є хоч якась можливість в цей день попрацювати вдома або не працювати взагалі – використовуйте її обов'язково. Або винайдіть.

Любовний гороскоп для Раків

В цей день вам дуже захочеться пошкодувати вашого улюбленого людини: приголубити, приголубити, пояснити, що все обов'язково буде добре, і зовсім скоро... Проте багато хто сприймають жалість як приниження їх гідності. Перш ніж дати волю почуттям, переконайтеся, що ваша половинка так не вважає.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Левів

Бізнес-гороскоп для Левів

Вам сьогодні варто розслабитися і постаратися взагалі нічого не робити. Навіть чай зайвий раз не заварювати, з дивана зайвий раз не вставати. У вас незабаром почнеться дуже напружений період, і в останні дні перед настанням варто накопичити сили.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вам здасться, що ваш коханий чоловік дуже залежить від вас і без вас не здатний на яке б то не було рішуча дія. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб позбавити його від цієї залежності і вселити їй відчуття власної значущості.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вам рекомендується піти в лазню. Можете не експериментувати з перепадами температур і віниками – просто трохи здорового пара вам точно зараз не зашкодить. Та й хороша компанія теж.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні дуже бажано утриматися від вживання алкогольних напоїв, що, звичайно, може трохи напружити, особливо до вечора. Упускаемое можна надолужити за рахунок їжі - хороша вечеря навряд чи зможе вам нашкодити. Головне - не їсти на самоті.

Загальный гороскоп для Левів

Ви сьогодні будете надмірно чутливі до всякого роду таємниць, секретів і іншим цікавим речам. Не лізьте в авантюри, краще почитайте детективчик.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні у вас напевно знайдеться привід для того, щоб трохи себе похвалити. Ви це заслужили - так не чекайте милості від оточуючих - зробіть все самостійно. Є що відзначити - відзначайте. Ніколи ходити по ресторанах, та ще й з натовпом колег? Гірка канапе з оливками, сиром і шинкою і пара пляшок червоного вина легко створять атмосферу свята в будь-якій обстановці.

Любовний гороскоп для Дів

Дівам зірки категорично не радять читати домашнім нотації і влаштовувати дискусії на порожньому місці. Сперечайтеся з питань глобального характеру, дрібниці явно не варті того, щоб через них сваритися. Якщо ж ви продемонструєте завзятість і постійність у захист своєї точки зору з питання, яке ніяк не можна назвати ерундовым - вас лише поважатимуть.

Бізнес-гороскоп для Дів

Якщо ви давно шукали можливість, щоб дати хід новим достатньо складним і трудомістким підприємствам, ви зумієте знайти таку лазівку. Варто вам трохи попрацювати і проявити у всій своїй красі організаторські здібності, як самі побачите, все налагодиться саме собою.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день постарайтеся утриматися від прийому алкоголю, адже це не тільки може призвести до серйозного збою в роботі вашої печінки, але також здатне спровокувати недостачу багатьох корисних елементів у вашому організмі.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні вдалий день, щоб одним махом розібратися з чималою кількістю відкладених до кращих часів справ. Якщо ж увечері, в порядку відпочинку від трудів праведних, вам захочеться ощасливити когось своєю присутністю - не сумнівайтеся, вас будуть раді бачити.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Ви сьогодні будете настільки переконливі, що чинити опір вашій волі буде рішуче неможливо. Ваше завдання — знайти своєї волі гідне застосування — ви ж не хочете уславитися самодуром, чи не так?

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогоднішні події вселять у ваше серце впевненість, що час ще є, і ви багато чого можете встигнути. Встигайте прямо зараз, навіщо ж відкладати?

Гороскоп здоров'я для Терезів

Цей день найкраще присвятити себе йозі і медитації. Нехай навіть це буде відбуватися і в домашніх умовах, створіть собі неповторну атмосферу гармонії та виберіть для себе необхідні вам вправи. Слідкуйте за диханням.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні перед вами постане відразу декілька серйозних завдань, які доведеться вирішувати одночасно. Якщо ви не тренувалися бути многостаночником з раннього дитинства, проблеми з цим можуть виникнути неабиякі, тому не бійтеся делегувати повноваження і ділитися своєю роботою з тими, хто в змозі виконати її не гірше за вас.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Рибний день. Підходить для всього морського і річкового, будь то риба звичайна, біла, червона, кистеперая, або раки, краби, водорості, устриці і навіть русалки. Втім, смакові якості м'яса останніх викликають деякі сумніви, так і громадськість може порахувати вас людоїдом - краще все-таки обмежитися тривіальним коктейль з креветок і мідій, смаженої фореллю і салатом з тріскової печінкою.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ваш настрій може стати найбільш заразним захворюванням на цій багатостраждальній землі. Постарайтеся, щоб воно було гарним.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Відмінний день для того, щоб як слід посидіти за столом, супроводжуючи неспішне поглинання їжі з приємною бесідою, бажано - творчого характеру. Підійдуть для обговорення також проблеми глобального характеру, однак, лише в тому випадку, якщо співрозмовники в цілому дотримуються однієї і тієї ж позиції. Серйозні словесні баталії будуть зайві. А заїдати все це найкраще традиційними закусками - оселедцем під шубою, салатом олів'є... Чим запивати, і так зрозуміло.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам не варто вирушати в тривалі поїздки, а от прогулянки містом будуть просто чудовими. Сходіть в музей, на виставку, а заодно згадайте, коли ви були там востаннє? Чим би ви зайнялися, не перетруждайтесь, але все ж спробуйте провести цей час з користю для себе.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Мирне протягом вашого особистого життя сьогодні може бути порушено — вам завадить щось зовсім несподіване. Подія це, однак, може обернутися вам на користь, зблизивши вас з тим, хто при цьому присутній.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині зірки не рекомендують Скорпіонам сідати на дієту і якимось чином обмежувати себе в їжі, однак якщо ви відчуваєте, що ну зовсім не хочете торкатися до того чи іншого блюда – і не притрагивайтесь.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Стрільців

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви будете господарем становища. Ви отримаєте саме те, що хочете і тоді, коли цього бажаєте. Постарайтеся вселити повагу до себе як можна більшій кількості людей.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вашій коханій людині захочеться вам стати ще ближче, ще рідніші, ще необхідніше. Він докладе для цього всі можливі і неможливі зусилля. А ви постарайтеся його підбадьорити на нелегкому шляху вам назустріч, щоб цей шлях не здавався йому таким складним і тернистим.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні зірки не рекомендують вам навіть намагатися допомогти кому-небудь в його працях. Вам і власних турбот буде цілком достатньо — до чого вам ще й чужі? До того ж вам не вдасться ні надати реальну допомогу, ні підняти свій авторитет, ні виправити свою самооцінку. А настрій вже точно зіпсується.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви не можете дозволити собі відступити на шляху до того блюда, яке обрали для вас зірки. А пророкують вам баранячу ногу, та не просту, а запечену з імбиром і горгонзола, приправлену червоним вином і подану з фаршированими печерицями. Втім, навіть якщо ви опинитеся не згодні з вибором астрологів, шлях до того, чим ви вирішите замінити його, також повинен бути пройдений по прямій.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині у Стрільців можливі набряки ніг, тому якщо ви багато часу проводите сидячи, то не забудьте прийняти необхідні заходи, щоб не допустити цього. Можливо, варто трохи зменшити кількість споживаної рідини.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогодні ваші уявлення про масштаби вашого захворювання можуть бути значною мірою перебільшені чи применшені. Достовірну інформацію вам зможуть дати тільки лікарі та вимірювальні прилади начебто градусника.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

У ваших руках навіть саме звичне блюдо нині може стати шедевром, про які будуть згадувати майбутні покоління. І зовсім не обов'язково, щоб воно було приготоване вами особисто. Ваша здатність оспівати смакові якості поїдається буде настільки особлива, що кухар розтане від щастя, а інші їдці охоче повірять, що їдять справжню амброзію. Ви сьогодні - просто ідеальний гість.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні вас буде дивувати практично всі. Ви, як дитина, готові задавати питання типу "Чому крокодил зелений?". Звичайно, якщо ви озвучите, вас не зрозуміють, однак не пропустіть можливість дізнатися що-небудь нове.

Любовний гороскоп для Козерогів

В цей день ваша кохана людина буде старанно приховувати від вас свої почуття по відношенню до вас, проте у нього це не вийде: все буде чудово читатися в його очах. Постарайтеся побачити в них істину, і не мучити вашу половинку підбором слів. Потрібних не знайде, навіть якщо дуже захоче.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Не будьте настільки скептично налаштовані по відношенню до того, що ви робите під час вашого робочого дня. Цілком можливо, ваш скепсис відгукнеться вам найближчим часом самим неприємним для вас чином і несприятливо позначиться на вашій кар'єрі або атмосфери в робочому колективі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Не отчаиваетесь, якщо ваші плани виявилися нездійсненними, це не більше ніж привід почати будувати нові. Просто врахуйте минулі помилки і цього разу зірки, можливо, будуть до вас кілька більш прихильні.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Їжа не повинна жодним чином перешкодити вашим планам сьогодні. Мабуть, вам варто досить щільно поснідати, щоб протягом дня не відволікатися на такі дрібниці, як думки про їжу. Однак, якщо думка про сніданок, тим більш щільному, здається вам надто екстраординарною, ви цілком можете вирішити проблему необхідності прийому їжі при повній відсутності часу на це, вибравши що-небудь особливо калорійне. Ні, не шоколадку - що це за їжа для дорослої людини? Гусятину, наприклад.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Не поспішайте прискорювати спокійне протягом поточної інтриги, щоб не перетворити малопомітний доки безлад в щось більше схоже на первозданний хаос.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам захочеться перегорнути сторінку і почати нове життя. Можливо, ваш улюблений чоловік в цю нове життя увійде з вами разом - а може бути, і немає. Все залежить як від його, так і від вашого бажання. Чесно собі і йому розпишіть перспективи подібного події - і подумайте, що з цим робити.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день не найкращий час для загартовуючих процедур, оскільки ви можете тільки погіршити ситуацію. Постарайтеся зміцнювати імунітет іншими способами, менш радикальними.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 09 августа 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні буде неймовірно заповзятливі, впевнені в собі, спокійні і терплячі. Під таким натиском ваших фантастичних переваг ваші ділові партнери просто не в змозі будуть встояти і обов'язково погодиться на ваші умови. Тому сьогодні і в наступні дні гроші самі будуть плисти вам в руки!

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині особливу увагу догляду за своїм волоссям. Наскільки б уважні ви не були до них зазвичай, зараз варто зробити ще більше. Не пошкодуєте. Якщо ж зазвичай вам на них начхати, так хоч расчешитесь.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ваша думка може раптово змінитися на протилежне. Не варто лякатися такої мінливості, ви тут ні при чому, просто день такий.

Кулінарний гороскоп для Риб

Ви давно останній раз робили компот? Як, взагалі ніколи не робили? Неодмінно займіться - вам сподобається.

Любовний гороскоп для Риб

Будьте терпимі до помилок і промахів вашого улюбленого людини. Він сьогодні цілком може бути не в дусі і взагалі витати в хмарах. Це ніяк не позначиться на його ставлення до вас, а ось на поведінці - досить і досить. Що ж, непогана можливість відчути себе щасливою і мудрою матір'ю безладного дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?