Барселона перемогла Наполі - шедевральний гол Мессі став хітом Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона перемогла Наполі - шедевральний гол Мессі став хітом Ліги чемпіонів

Барселона перемогла Наполі - шедевральний гол Мессі став хітом Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

В рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" перемогла італійську команду "Наполі" з рахунком 3:1. Героєм матчу в черговий раз став нападник "Барси" - аргентинець Ліонель Мессі. На 23-й хвилині матчу він виконав неймовірний дриблінг, неймовірним чином відправивши м'яч у ворота суперника. Шедевральний гол Мессі глядачі назвали чудовою магією. Втім, в УЄФА вже також оцінили майстерність аргентинця - гол Мессі включили в список кращих голів тижня, які були забиті в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Видовищне відео голу Мессі під час матчу "Барселона" - "Наполі" публікує ONLINE.UА.

На відео видно, як Мессі увійшов в штрафну з правого флангу, обіграв трьох гравців суперника, впав в боротьбі за м'яч, швидко зумів піднятися, пройшов трохи далі і блискавично спрямував м'яч у дальній нижній кут воріт "Наполі".

У список кращих голів УЄФА також потрапили гол Кріштіану Роналду в матчі проти Ліона, гол Роберта Левандовскі в боротьбі проти Челсі і гол Каріма Бензема в матчі проти Манчестер Сіті.

Нагадаємо, "Барселона" стала останньою командою, яка завовала право грати в 1/4 Ліги чемпіонів. У цьому сезоні в чвертьфіналі ЛЕ зіграють:

  • італійська "Аталанта",

  • французький ПСЖ,

  • німецький "РБ Лейпциг",

  • іспанська "Атлетіко",

  • англійський "Манчестер Сіті",

  • французький "Ліон",

  • мюнхенська "Баварія",

  • каталонська "Барселона".

Півфінали ЛЧ заплановані на 18-19 серпня. Фінал пройде 23 серпня.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Шахтар різко піднявся в престижному рейтингу після виходу в чвертьфінал Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?