Хто стане наступним президентом США - передбачивший перемогу Трампа професор вразив новим прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто стане наступним президентом США - передбачивший перемогу Трампа професор вразив новим прогнозом

Хто стане наступним президентом США - передбачивший перемогу Трампа професор вразив новим прогнозом
Джерело:  online.ua

У США наближаються президентські вибори, які заплановані на листопад 2020 року. Аналітики і експерти вже починають робити свої прогнози щодо їх результатів і оцінюють шанси чинного президента Дональда Трампа перемогти на голосуванні і зберегти за собою президентське крісло. На цей раз свій прогноз світу представив американський професор історії Аллан Ліхтман, який безпомилково передбачив перемогу п'яти президентів США, включаючи Трампа. Він вважає, що чинний глава Білого дому втратить свій президентський пост. Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на The New York Times.

Ліхтман для визначення переможця президентських виборів використовує власну систему "13 ключів", яка оцінює багато факторів - стан економіки країни, займану посаду кандидатів, соціальні хвилювання і скандали, а також особисту харизму претендентів на пост президента США. Він уже провів детальний аналіз і прийшов до висновку, що Трамп не зможе переобратися на найближчих виборах, і його місце займе кандидат від демократів Джозеф Байден.

Як відомо, Ліхтман регулярно робить прогнози на підсумки президентських виборів в США, грунтуючись на власноруч розроблену систему - при цьому він не бере до уваги різні опитування, аналітику і падіння рейтингу кандидатів. З 1984 року він помилився лише один раз, коли в 2000 році на виборах в США перемогу отримав не демократ Альберт Гор, а Джордж Буш-молодший. Однак важливо відзначити, що на результати того голосування вплинуло рішення Верховного суду, який постановив перерахувати голоси у Флориді. Серед вдалих прогнозів Ліхтман - перемога Трампа в 2016 році.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 3 листопада. Колишній віце-президент Джо Байден вважається головним суперником Трампа. Опитування телеканалу Fox News показав, що за нього готові проголосувати 49% виборців, а за Трампа 41%.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Зеленський жорстко відреагував на заяву розвідки США, яка вважає, що Росія здійснює втручання в американські вибори за допомогою України, а саме дій народного депутата Андрія Деркача, який оприлюднив аудіозаписи розмов колишнього українського президента Петра Порошенка з екс-віце -президентом США Джо Байденом, який є головним суперником Дональда Трампа на майбутніх виборах. Президент України обурений, що нашу країну втягують в черговий скандал. Він запевнив, що Україна не дозволяла і не дозволить собі в майбутньому втрутитися у вибори в іншій країні, а українців закликав утримуватися від будь-якої діяльності, пов'язаної з президентськими виборами в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?