На нього чекає доля Януковича - у Росії неочікувано почали погрожувати Лукашенку
Категорія
Політика
Дата публікації

На нього чекає доля Януковича - у Росії неочікувано почали погрожувати Лукашенку

На нього чекає доля Януковича - у Росії неочікувано почали погрожувати Лукашенку
Джерело:  online.ua

Скандальний російський політик та очільник "Ліберально-демократичної партії" Володимир Жириновський виступив з неочікуваною заявою - він почав погрожувати чинному президенту Білорусі Олександру Лукашенку та висловив підтримку мітингувальникам, які незадоволені результатами виборів. На думку одіозного політика, народ перестав довіряти своєму багаторічному лідеру. Окрім того, Володимир Жириновський у своєму стилі озвучив гучний прогноз - він почав стверджувати, що на Лукашенка зрештою чекає доля Януковича. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Твіттер глави "ЛДПР".

Політик висловив солідарність із протестувальниками і перш за все – затриманими журналістами каналу "Дождь".

"Висловлюю солідарність з усіма, хто зазнав репресій в Білорусі, перш за все, з грубо затриманими журналістами "Дождя". Вони повинні бути звільнені. Виборці вже відмовили в довірі Лукашенко. Олександра Григоровича чекає доля Януковича", - наголосив Володимир Жириновський.

Варто звернути увагу на те, що заяв від президента Росії Путіна щодо протестів у Білорусі наразі немає. Ба більше про сутички, які призвели до десятків постраждалих, відмовчуються і федеральні ЗМІ. Однак не можна не згадати про те, що нещодавно заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв почав публічно скаржитися на те, що політичні відносини РФ та Білорусі стали "дрібною розмінною монетою" під час виборчої кампанії в країни. Окрім того, скандальний російський політик цинічно натякнув, що наслідки погіршення відносин між країнами будуть сумними.

"Російсько-білоруські відносини, я навіть більше скажу, Союзна держава, інтеграція стали дрібною розмінною монетою під час виборчої кампанії", — заявив політик.

Варто нагадати, що кривавий розгін мітингувальників вже засудили лідери Польщі і Литви. Анджей Дуда та Гітанас Науседа опублікували спільну заяву: вони закликають утриматися від насилля і порушення прав людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Олександр Лукашенко шокував світ  черговою скандальною заявою про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?