Я неймовірно радий - Зеленський виступив з важливою заявою про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Я неймовірно радий - Зеленський виступив з важливою заявою про Донбас

Я неймовірно радий - Зеленський виступив з важливою заявою про Донбас
Джерело:  online.ua

Після дводенної поїздки в зону ООС український глава Володимир Зеленський звернувся до українців з важливою заявою про Донбас. Президент переконався, що на лінії розмежування дійсно діє режим перемир'я, в результаті якого з 27 липня Україна не зазнає втрат. Український глава опублікував відео зі своєї поїздки в зону ООС - він підкреслив, що для нього велика честь знаходитися поряд з українськими бійцями, які готові захищати Україну до останнього подиху. З відповідною заявою Зеленський виступив 10 серпня, передає ONLINE.UА.

"Вдячний нашим хлопцям за мужність і витримку, яка допомагає їм не піддаватися на окремі провокації. Вдячний за те, що бережуть нас з вами і один одного. І неймовірно радий, що з 27 липня у нас немає втрат. Будемо і надалі робити все заради миру, повернення наших людей і територій ", - пообіцяв Зеленський.

Як відомо, Зеленський їздив в зону ООС 6-7 серпня. Крім ознайомлення з ситуацією на Донбасі, Зеленський під час візиту поклав квіти до пам'ятника військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам, які загинули в районі проведення ООС, а також вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС. Також президент поспілкувався з журналістами, яких запевнив, що українська сторона робить все можливе для дотримання режиму тиші і збереження життя військовослужбовців на Донбассе.во час поїздки на Донбас Зеленський пояснив, чому призначив саме Леоніда Кравчука головним переговірником від України в ТКГ. Він зазначив, що було кілька кандидатур на цю посаду, але президент наважився зупинитися на Кравчука, так як очолювати переговорну групу повинна потужна, мудра, освічена людина, котра здобула авторитет по всій Україні, і в окупованій частині.

Крім того, Зеленський підтвердив, що перший прем'єр-міністр країни Вітольд Фокін буде працювати в українській делегації в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Зеленський виступив з важливою заявою про Донбас. Він запевнив, що шанс на відновлення миру в Україні вже є і поділився своїми планами щодо майбутніх переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?