Окупанти в Криму б'ють на сполох через серйозну проблему - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти в Криму б'ють на сполох через серйозну проблему - перші подробиці

Окупанти в Криму б'ють на сполох через серйозну проблему - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Так званий "очільник Криму" Сергій Аксьонов виступив з новою шокуючою заявою - він наголосив, що кількість виявлених за добу випадків зараження коронавірусом у Криму вперше перевищила 40. За словами проросійського політика, протягом неділі, 9 серпня, на окупованому півострові виявили 48 випадків COVID-19. Згідно з останніми даними,  "17 з них виявлено при зверненні по медичну допомогу, 28 – серед контактних по раніше зареєстрованих випадках, три – при скринінгу здорових осіб". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Аксьонова в соціальних мережах.

Варто звернути увагу на те, що раніше максимальний для Криму показник добового приросту було зареєстровано 5 серпня – 39 інфікованих. Окупаційна влада Криму стверджує, що всього з початку року у Криму виявлено 1 517 COVID-позитивних: 17 пацієнтів померли, 1 054 одужали. Т.зв. "МОЗ Криму" оголосив терміновий набір лікарів і медсестер для роботи із зараженими коронавірусом у Сімферополі. Як повідомляється на його сайті, потрібні медики "будь-якого фаху".

Як відомо, 8 серпня український уряд вирішив з 9 до 30 серпня припинити роботу КПВВ на адмінкордоні з окупованим Кримом – нібито для запобігання поширенню в Україні хвороби COVID-19.

"Лише в окремих випадках громадянам дозволено перетинати адмінмежу: подача документів для вступу до вишів; возз’єднання сім’ї; тяжка хвороба, необхідності поповнення запасів ліків чи отримання медичної допомоги; смерть або важка хвороба близьких родичів; в інших екстрених випадках, як то політичне переслідування кримчан", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що зранку 9 серпня на контрольному пункті в'їзду/виїзду Армянськ – Каланчак зі сторони окупованого Криму утворилася черга на виїзд із півострова.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що кількість хворих на коронавірус в Україні зростає стрімкими темпами — в понеділок, 10 серпня, зафіксували 1008 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 81 957 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?