Тайсон розчарував фанатів гучним рішенням - у чому причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон розчарував фанатів гучним рішенням - у чому причина

Тайсон розчарував фанатів гучним рішенням - у чому причина
Джерело:  online.ua

Вже через місяць повинні були зустрітися на рингу легенди боксу Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший. Утім, фанатів розчарували раптовим перенесенням довгоочікуваної події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Ring.

Згідно з інформацією джерел серед організаторів, двобій прийматиме арена Dignity Health Park в каліфорнійському Карсоні. Він відбудеться 28 листопада замість 12 вересня.

Саме сторона Тайсона наполягала на такому перенесенні. Менеджмент вважає, перенесення на пізніший термін дозволить отримати більше грошей.

Також наразі залишаються нез'ясованими питання про шоломи для Тайсона й Джонса-молодшого, тестування на залишки допінгу в організмі та найголовніше — допуск уболівальників на стадіон.

Нагадаємо, про повернення "залізний Майк" оголосив навесні 2020 року. Разом з ним подібною заявою відзначився колишній суперник Евандер Голіфілд. Фанати тривалий час сподівалися, що ці давні "вороги" знову вийдуть один проти одного на ринг. Пізніше менеджери Тайсона оголосили про бій проти Джонса-молодшого.

Сам Тайсон стверджував, що готовий до виставкових боїв, гонорари за які він спрямує у благодійні фонди.

Організація дуелі сповнена труднощами. Перш за все вони пов'язані з обмеженнями, які зумовлені пандемією COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, Віталій Кличко понад 15 років тому міг вийти на ринг проти легенди боксу Майка Тайсона. За словами колишнього промоутера Тома Леффлера, переговори тривали у 2004 році.

Головною умовою мала б стати перемога "залізного Майка" над Денні Вільямсом. Він пояснив, що Тайсон тоді програв Вільямсу — це повністю змінило ситуацію та не дозволило організувати бій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?