Журналісти дізналися про нову неочікувану подію в житті Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Журналісти дізналися про нову неочікувану подію в житті Меган Маркл

Журналісти дізналися про нову неочікувану подію в житті Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Іноземні журналісти дізналися про те, що після переїзду Меган Маркл і принца Гаррі з Британії до Лос-Анджелеса кардинально змінилось не лише їхнє життя, а й коло спілкування. За словами анонімних джерел, голлівудська акторка неочікувано для всіх подружилася з британською співачкою Адель. Як запевняють інсайдери, зірок об'єднало захоплення пілатесом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Mirror.

Згідно з останніми даними, Меган Маркл та Адель стали подругами, оскільки маєток співачки розташований в декількох хвилинах ходьби від будинку подружжя в Беверлі-Гіллз. Тому 32-річна володарка Греммі часто навідує пару. Крім того, знаменитостей об'єднало спільне захоплення – пілатес.

"Меган та Адель разом відвідують заняття з пілатесу. Інструктор також давав уроки Гаррі. Це прекрасне заняття для зняття стресу", - розповідають анонімні джерела.

Як відомо, за останній рік всесвітньо відома співачка Адель дуже схудла. Красуня позбулась зайвих кілограмів завдяки режиму тренувань та правильному харчуванню. Інсайдери розповідали, що вона худне заради здоров'я, хоча в мережі разючі зовнішні зміни артистки пов'язують з розлученням. Сама Адель неодноразово потрапляла в об'єктиви папараці в обтислому вбранні після занять спортом. Цілком ймовірно, що фігуру Меган Маркл також невдовзі обговорюватимуть у мережі після спільних тренувань зі співачкою.

Нагадаємо, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл доволі часто опиняються в центрі гучних скандалів. Цього разу стало відомо, що молоду родину звинувачують у незаконному розпорядженні коштами, що не належать їм. Вказано, що ці гроші принц Вільям перерахував зі свого благодійного фонду Royal Fondation у фонд герцогів Сассекських — Sussex Royal. Згідно з останніми даними, "зависли" 290 тисяч фунтів стерлінгів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, королівський оглядач  Рассел Майєрс неочікувано для всіх повідомив  про те, що плани принца Гаррі і Меган Маркл зруйнувалися через пандемію коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?