60-річний Антоніо Бандерас заразився коронавірусом - перші подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

60-річний Антоніо Бандерас заразився коронавірусом - перші подробиці

60-річний Антоніо Бандерас заразився коронавірусом - перші подробиці
Джерело:  online.ua

10 серпня відомий голлівудський актор Антоніо Бандерас відзначає ювілей - йому виповнюється 60 років. Але свято герой культових фільмів проводить в самоізоляції, так як отримав позитивний результат тесту на коронавірус. У зв'язку з виявленою хворобою актор звернувся до своїх фанатів. Він поспішив їх заспокоїти, запевнивши, що відчуває себе нормально і сподівається на швидке одужання. Також Антоніо Бандерас опублікував своє дитяче фото, від якого прийшли в захват шанувальники голлівудської зірки. Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на сторінку актора в Instagram.

"10 серпня я змушений святкувати свій 60-річний ювілей у карантині, маючи позитивний результат тесту на COVID-19, викликаний коронавірусом. Я скористаюся цією ізоляцією, щоб читати, писати, відпочивати і продовжувати будувати плани, щоб зробити більш осмисленим моє шістдесятиріччя, до якого я підійшов повним ентузіазму ", - йдеться в повідомленні Бандераса.

Важливо нагадати, що в 2017 році Антоніо Бандерас переніс інфаркт, з яким був екстрено госпіталізований. Після хвороби він зізнався, що проблеми з серцем повністю змінили його життя - після серцевого нападу актор зрозумів, що знаменитим людям необхідно підтримувати контакт з реальністю і не вважати себе надто особливими, так як хвороби не щадять нікого.

Як відомо, Антоніо Бандерас народився 10 серпня 1960 року в іспанській Малазі. Сьогодні він вважається зіркою Голлівуду першої величини, хоча в дитинстві мріяв став футболістом. Спорт йому довелося залишити через травму ноги, після чого Антоніо звернув увагу на акторську діяльність. Дебютом в кіно Бандераса стала комедія "Лабіринт пристрастей". Однією з кращих робіт Бандераса в середині 90-х років вважається вестерн Роберта Родрігеса "Відчайдушний", де Антоніо зіграв головну роль в парі з Сальмою Хайєк. Але репутацію зірки першої величини Бандерасу приніс фільм "Маска Зорро". Фільмографія Бандераса налічує сотню фільмів, багато з яких удостоювалися номінацій на Оскарі і Каннському кінофестивалі.

Як повідомляв ONLINE.UА, Антоніо Бандерас став не першою зіркою Голлівуду, яку вразив коронавірус. Раніше інфекцію перенесли Мел Гібсон, Том Хенкс, Ідріс Ельба, Айшварія Рай та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?