Шахтар проти Базеля - де дивитися довгоочікуваний матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар проти Базеля - де дивитися довгоочікуваний матч Ліги Європи

Шахтар проти Базеля - де дивитися довгоочікуваний матч Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Довгоочікуваний матч "Шахтар" - "Базель" відбудеться у вівторок, 11 серпня. Команди зустрінуться для боротьби за 1/4 фіналу Ліги Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Двобій прийматиме стадіон Фельтінс-Арена німецького містечка Гельзенкірхен. Його початок запланований на 22:00.

Цікаво, що для "Шахтаря" зустрічі зі швейцарським клубом сповнені перемог. Він жодного разу не програв. В історії команд існують 3 перемоги українців та 1 нічия.

Найбільш гучною для "гірняків" стала перемога 26 листопада 2008 року. Тоді клуб у перший рік тренерства Мірча Луческу буквально розгромив опонента — матч завершився з рахунком 5:0.

Нагадаємо, напередодні "Шахтар" обійшов німецький "Вольфсбург". За підсумками двох зустрічей рахунок між ними становив 5:1. Водночас "Базель" двічі встояв проти "Айнтрахта" - матчі сумарно завершилися 4:0.

На стадії чвертьфіналу команди зустрічаються лише один раз. Після перемоги клуб у наступному матчі боротиметься проти переможця іншою пари, "Інтер" - "Байєр", вже у півфіналі.

Згідно з планами УЄФА, півфінал Ліги Європи відбудеться 17 серпня, його прийматиме Дюссельдорф. Фінальний двобій проведуть 41 числа в Кельні.

Лігу Європи на кілька місяців перервали через карантин, який ввели для подолання коронавірусу COVID-19. Турнір разом з Лігою чемпіонів проведуть у стислому форматі протягом серпня, щоб розпочати новий сезон вже одразу у вересні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" перемогла італійську команду "Наполі" з рахунком 3:1. Героєм матчу в черговий раз став нападник "Барси" — аргентинець Ліонель Мессі. На 23-й хвилині матчу він виконав неймовірний дриблінг, неймовірним чином відправивши м’яч у ворота суперника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?