Донька Арнольда Шварценеггера народила первістка - уже відомі стать та ім'я дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Донька Арнольда Шварценеггера народила первістка - уже відомі стать та ім'я дитини

Донька Арнольда Шварценеггера народила первістка - уже відомі стать та ім'я дитини
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що донька голлівудського актора Арнольда Шварценеггера Кетрін народила первістка. Сама мати не поспішала ділитися зі світом цією прекрасною новиною, однак американським журналістам вдалося розсекретити поповнення у зірковій сім'ї. Варто звернути увагу на те, що новину про народження маляти підтвердив чоловік Кетрін - голлівудський актор Кріс Пратт. На своїх сторінках в соціальних мережах він оприлюднив зворушливий знімок, а у дописі розсекретив стать та ім'я довгоочікуваного первістка, передає ONLINE.UA.

На світлині, яку опублікував Кріс, зображені руки батьків та їхньої крихітки. У дописі він зазначив, що у подружжя народилася дівчинка, яку назвали Ліла Марія.

"Ми з радістю оголошуємо про народження нашої дочки Ліли Марії Шварценеггер-Пратт. Ми ніколи не були такими щасливими! Мама та дитина почуваються добре", – повідомив у дописі зірковий татусь.

Як уже згадувалося раніше, вперше інформація про вагітність доньки Арнольда Шварценеггера з'явилася у медіа в квітні 2020 року. Тоді журналісти сфотографували дівчину під час прогулянки з коханим. Дівчина одягнула вільне вбрання, проте воно не змогло приховати її вагітного животика. Варто звернути увагу на те, що ця вагітність стала першою для Кетрін, а от її чоловік Кріс Пратт вже виховує 7-річного сина Джека від шлюбу з Анною Фаріс. Новій обраниці актора вдалося знайти спільну мову з його первістком. Інсайдери неодноразомо повідомляли, що хлопчик часто проводить час з мачухою та зірковим татусем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск заявив про народження сина.  Його кохана, відома співачка Граймс (Клер Буше), народила первістка. Що цікаво, для Маска — ця дитина вже шоста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?