iPhone збільшує ризик заразитись коронавірусом - новина приголомшила світ
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

iPhone збільшує ризик заразитись коронавірусом - новина приголомшила світ

iPhone збільшує ризик заразитись коронавірусом - новина приголомшила світ
Джерело:  online.ua

Агентство громадського транспорту Нью-Йорка звернуло увагу на те, що новіші версії iPhone для розблокування використовують лише Face ID. Що важливо розуміти, це змушує їхніх користувачів частіше знімати маски, навіть у приміщеннях чи громадському транспорті - це призводить до того, що більше людей наражаються на небезпеку бути зараженими коронавірусом. Згідно з останніми даними, компанія Metropolitan Transportation Authority, яка займається перевезеннями в Нью-Йорку, написала офіційного листа CEO Apple Тіму Куку, оскільки налякана такою ситуацією. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Assosiated Press.

В листі також публікуються заяви водіїв про те, як вони особисто бачили, що пасажири дуже часто знімають маски, щоб розблокувати смартфон.

"Ми закликаємо Apple прискорити впровадження нових технологій і рішень, які ще більше захищають клієнтів в епоху COVID-19", – наголосив очільник MTA Патрік Фой.

Варто звернути увагу на те, що ще два місяці тому компанія випустила спеціальне оновлення для операційної системи, що дає користувачам можливість обійти розпізнавання особи. Апдейт було спеціально призначене для тих користувачів, які ходять в масках і не хочуть знімати їх в громадських місцях.

"Виробник переніс поле пароля на головний екран. Все, що тепер потрібно зробити – це провести пальцем вгору і тоді екран Face ID буде пропущено, а відразу з'явиться екран з полем для введення коду. Однак, схоже користувачі не надто часто користуються цією послугою, та продовжують віддавати перевагу Face ID", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, ситуація з пандемією коронавірусу в Україні продовжує стрімко загострюватися — у вівторок, 11 серпня, зафіксували 1158 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 83 115 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?