Він добровільно погодився - Ломаченко зважився на несподіваний крок заради нового бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Він добровільно погодився - Ломаченко зважився на несподіваний крок заради нового бою

Він добровільно погодився - Ломаченко зважився на несподіваний крок заради нового бою
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко погодився знизити гонорар, який йому пропонували за бій проти американця Теофімо Лопеса. Рішення стало фактично кроком назустріч, щоб уникнути проблем в організації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на World Boxing News.

За словами промоутера Боба Арума, крок українського чемпіона зробив можливим підписання остаточної угоди.

"У Ломаченка є довгостроковий контракт з нашою компанією. В угоді зазначено суми, які він може отримати за ті чи інші поєдинки. Він добровільно погодився на зниження гонорару заради того, щоб укласти угоду на цей бій", - пояснив він.

Арум додав, Лопес тим часом починає розуміти, чому саме йому запропонували відповідну суму. Гонорар раніше цілком базувався на прибутку за вхідні квитки, однак наразі ситуація інша.

"Теофімо – відмінний хлопець, і ми продовжимо розкручувати його бої. Мені здається, він починає розуміти, що його початковий гонорар базувався на кількості проданих вхідних квитків. Знаючи Теофімо і те, якою людиною він є, я думаю, що незабаром він підпише угоду", - додав промоутер.

Нагадаємо, Ломаченко повинен був вийти проти Лопеса 31 травня. Плани з бою зірвав глобальний карантин, який не дозволив проводити масові заходи й взагалі зробив виліт українця до США неможливим.

Наразі промоутери дійшли згоди про нову дату - 3 жовтня. Іншими складнощами стала впертість щодо Лопеса — той не погоджується битися за таку "малу" суму.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджмент Василя Ломаченка розкритикував слова та рішення опонентської сторони. Представник боксера дорікнув, коли не хочеш битися, то найпростіше — це висловити невдоволення запропонованими грошима.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?