Microsoft підготувала цікавий сюрприз для користувачів Windows
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft підготувала цікавий сюрприз для користувачів Windows

Microsoft підготувала цікавий сюрприз для користувачів Windows
Джерело:  online.ua

Журналісти із видання Tech Radar дізналися про те, що незабаром компанія Microsoft серйозно розширить функціональність звичних функцій з коробки. Так, технологічний гігант неочікувано для всіх вирішив попрацювати із сполучення клавіш Ctrl-C і Ctrl-V, яке користувачам сімейства операційних систем Microsoft знайоме вже не перше десятиліття. Що важливо розуміти, механізм роботи звичної функції практично не змінювався за весь час існування системи, не рахуючи сторонніх утиліт для "апгрейду" буфера обміну. Але з появою Windows 10 у власників ПК з'явилося більше можливостей для взаємодії з цим інструментом, передає ONLINE.UA.

"У тестовій збірці Windows 10 під кодовим номером 20185 з'явилася модифікована панель буфера обміну, яка повністю змінить принцип роботи класичної функції. У новій версії операційна система може зберігати в тимчасову пам'яті не лише текст, але й зображення і навіть HTML-контент", - йдеться в повідомленні видання.

Варто звернути увагу на те, що нововведення дозволять легко "копіпастити" GIF-анімації та смайлики, як це реалізовано у клавіатурі Gboard. Що цікаво, при бажанні історія буфера обміну легко видаляється, а поборники конфіденційності зможуть і зовсім відключити її в налаштуваннях системи.

"Отримувати доступ до вмісту буфера обміну користувачі Windows 10 можуть вже зараз за допомогою комбінації клавіш Windows+V (не більше 25 останніх записів), а весь його вміст може спільно використовуватися на всіх пристроях з Windows 10 при активації функції "Автоматично синхронізувати текст, який я копіюю" в меню буфера обміну у вкладці "Синхронізація між пристроями", - пише видання.

За попередніми даними, новий програмний інструмент з'явиться вже з наступним оновленням Windows 10, але точну дату виходу нововведення в реліз розробники поки не оголосили.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Трамп напередодні наголосив, що всесвітньо відома відеоплатформа  для коротких відеороликів TikTok повинна продати свій американський підрозділ до 15 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?