Бойовики шокували новою витівкою на Донбасі - у чому річ
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики шокували новою витівкою на Донбасі - у чому річ

Бойовики шокували новою витівкою на Донбасі - у чому річ
Джерело:  online.ua

Перемир'я в зоні проведення Операції Об'єднаних сил стало чинним з 27 липня, однак бойовики порушили його у перші години. Станом на 11 серпня українська сторона продовжує фіксувати обстріли. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

Протягом згаданого вище дня ворог один раз відкрив вогонь у напрямку українських позицій.

"Від початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, після обіду противник здійснив постріли з підствольного гранатомету біля Мар’їнки. На усіх інших ділянках фронту режим тиші зберігався повною мірою. Військовослужбовці Об’єднаних сил на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали", - пояснив пресцентр.

Наголошується, що з моменту введення нового режиму припинення вогню українські військовослужбовці не зазнали жодних втрат.

Також одну збройну провокацію з боку ворога зареєстрували напередодні, 10 серпня. Тоді бойовики-окупанти відкрили вогонь неподалік від Красногорівки на Донеччині.

"У районі проведення операції належно виконують завдання підрозділи ДСНС Об’єднаних сил. Зокрема, сапери розмінували близько семи гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 138 знайдених вибухо-небезпечних предметів", - додали в штабі щодо дня 11 серпня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міноборони України оцінюють ситуацію як стабільну і відзначають, що в цілому перемир’я зберігається, а це виправдовує надії РНБО на те, що вдасться ухвалити важливі рішення у сфері національної безпеки й оборони. Деталі резонансної заяви — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?