Польща висунула на Оскар фільм про українця
Категорія
Культура
Дата публікації

Польща висунула на Оскар фільм про українця

Польща висунула на Оскар фільм про українця
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що організатори Оскар-2021 нарешті почали приймати заявки від країн та складати список стрічок, що можуть претендувати на перемогу. Варто звернути увагу на те, що Польща стала першою державою, яка визначилась із номінантом, та висунула на престижну нагороду фільм про українського мігранта. Наразі відомо, що стрічка має назву Never Gonna Snow Again ("Снігу більше ніколи не буде"). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Hollywood Reporter.

"На Оскар-2021 Польща висунула комедійну драму Never Gonna Snow Again ("Снігу більше ніколи не буде"). Автором стрічки є режисерка Малгожата Шумовська, яка вперше отримала шанс представити свою роботу на розгляд експертів престижної премії. Стрічка розповідає про те, що українець іммігрує до Польщі, де влаштовується на роботу масажистом. Поступово він ближче знайомиться зі своїми заможними клієнтами та починає лікувати їх не тільки фізично, але й психологічно. Багатії не можуть назвати себе щасливим людьми, а головний герой стає "гуру" для них, який переконує, що щастя може бути в дрібних речах", - йдеться в повідомленні видання.

Кадр з фільму Never Gonna Snow Again - фото IMDb 

Згідно з останніми даними, світова прем'єра стрічки Never Gonna Snow Again відбудеться вже у вересні 2020 році в рамках Венеційського кінофестивалю. Поки автори драми не публікували офіційного трейлера, однак у мережі уже опублікували перші кадри. Варто звернути увагу на те, що головну роль у стрічці виконав актор Алек Утгофф, який раніше знімався у серіалі "Дивні дива". Чоловік народився у Києві та після навчання у Великій Британії розпочав там акторську кар'єру. Ім'я Олег він змінив на Алек. Алека Утгоффа можна помітити в багатьох фільмах: "Турист", "Мордекай", "Джек Раян: Теорія хаосу", "Дракула", Чорнобиль" та ін. Це вперше роботу Алека Утгоффа висувають на Оскар.

Кадр з фільму Never Gonna Snow Again - фото IMDb 

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що платформа Netflix планує вперше зняти фільм в Україні, а до столиці зможуть приїхати голлівудські актори Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?