Занадто красиво: кохана Кріштіану Роналду похизувалася ідеальною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Занадто красиво: кохана Кріштіану Роналду похизувалася ідеальною фігурою

Занадто красиво: кохана Кріштіану Роналду похизувалася ідеальною фігурою
Джерело:  online.ua

Красуня-аргентинка Джорджина Родрігес, яка вже кілька років зустрічається з найвідомішим футболістом у світі – Кріштіану Роналду, не втомлюється ділитися із своїми фанатами яскравими світлинами та розповідати, як проходить її буденне життя. Оскільки модель активно займається спортом та правильно харчується - на її сторінці в соціальних мереж можна знайти чимало фото, які підтверджують, що красуня уже змогла добитися ідеальної спортивної фігури. Так, нещодавно 26-річна дівчина опублікувала на своїй Інстаграм-сторінці, за якою слідкують майже 20 мільйонів підписників, світлини в красивому та стильному купальнику - фанати засипали кохану Роналду лайками та схвальними коментарями, передає ONLINE.UA.

Джорджина Родрігес оприлюднила в соціальних мережах декілька фотографій з відпочинку на розкішній яхті. Разом з нею відпочиває вся її сім'я: коханий Кріштіану Роналду, діти – Кріштіану Роналду-молодший, Алана Мартіна дос Сантос, Єва Марія Дос Сантос і Матео Роналду. До слова, всі діти футболіста, окрім Алани, яку народила Джорджина, з'явились на світ від сурогатних матерів. Попри вагітність Джорджина залишилася у чудовій фізичній формі - про це дівчині не втомлюються нагадувати її віддані фанати.

"Це занадто красиво - ви просто ідеал; навіть не віриться, що Джорджина уже молода мати; це ж класно, що у найкращого футболіста така спортивна дівчина; а в чому секрет такої фігури?; мені здається, що Джорджина така красива, в першу чергу, тому що - щаслива; Кріштіану та Джорджина - ідеальна пара! надіюся, що вони завжди будуть разом; вона мій ідеал - дуже красива та щира", - коментують нові фото моделі в соціальних мережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Потап розповів про жахливу трагедію в житті Насті Каменських

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?