Зеленський незадоволений: чи чекати українцям розпуску Верховної Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський незадоволений: чи чекати українцям розпуску Верховної Ради

Зеленський незадоволений: чи чекати українцям розпуску Верховної Ради
Джерело:  24 канал

Нещодавно українську політику всколихнула неочікувана новина - подейкують, що глава держави Володимир Зеленський не дуже задоволений тим, як працює Верховна Рада, зокрема, його власна партія "Слуга народу". Наразі в кулуарах все частіше лунають розмови про те, нібито народні обранці розслабилися та навіть начхали на волю президента. Тому ризик того, що він захоче зробити парламентські перевибори існує. Однак очільниця партії "Голос" Кіра Рудик не думає, що передвибори справді відбудуться. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Я не думаю, що вони відбудуться. Робити це саме зараз немає ніякого змісту. По-перше, це довгий і тривалий процес підготовки, навіть юридичної. Але це потребує більше часу, ніж залишилося. По-друге, Зеленський тоді точно отримає меншість", - висловила свою думку політикиня.

У Рудик також поцікавилися, якби передвибори справді відбулися, "Голос" взяв більше чи менше крісел, нардепка відповіла:

"Не знаю. Напевно, менше. Оскільки зараз, після того як Святослав склав мандат, у нас рейтинги знизились. Зараз ми їх відбудовуємо назад. Звичайно, такі стреси для партії не проходять безслідно. А от чи можливі парламентські вибори дострокові взагалі – я думаю, що так. І це також спосіб когось показати винним. Хоча, я думаю, спочатку показуватимуть винним уряд. Тому що його легше змінювати", – заявила представниця "Голосу".

За словами Рудик, все ще залежить від того, якою буде робота після місцевих виборів. Зараз же навіть не тиск на парламентарів, а можливість на них впливати та маніпулювати. На її переконання, "коли такі можливості пройдуть, також будуть інші способи впливу в парламенті.

"І, я думаю, зміниться загальна кон'юнктура", - додала політикиня.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що заступник глави фракції "Слуга народу" Євгеній Кравчук розповів, що 25 серпня може відбутися позачергова сесія Верховної Ради, найімовірніше, з ініціативи самого Володимира Зеленського. Цього дня має відбутися голосування за законопроект, який дасть змогу збільшити мінімальну зарплятню в країні. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?