Стало відомо про нові вражаючі плани Ілона Маска - цікаві подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо про нові вражаючі плани Ілона Маска - цікаві подробиці

Стало відомо про нові вражаючі плани Ілона Маска - цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

Найвідоміший винахідник сучасності та очільник SpaceX Ілон Маск має великі плани щодо розвитку свого об'єкта в Бока-Чіка, де його компанія наразі продовжує будівництво та випробовування корабля нового покоління Starship. У новій вакансії компанії йдеться про те, що менеджер компанії з розвитку туризму "базуватиметься у Браунсвіллі" – найближчому до Бока-Чіка містечку. Варто звернути увагу на те, що оголошення про нове робоче місце спрямоване на пошук менеджера, який повинен "контролювати розробку першого туристичного космодрому SpaceX від початку" з кінцевою метою перетворити Бока-Чіка у космодром XXI століття. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Мова йде про нагляд за всім процесом проєктування і будівництва до його завершення, а також про отримання всіх необхідних дозволів на роботу і схвалень регулюючих органів. Серед вимог до майбутнього менеджеру курорту – ступінь бакалавра і більше як п'яти років відповідного досвіду", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, нещодавно SpaceX представила кілька концептуальних проєктів її ідеального космодрому, а ще в червні виконавчий директор компанії Ілон Маск розказав про свій план побудувати плавучі космодроми для космічних і міжконтинентальних подорожей.

"Він передбачає, що SpaceX прагне надавати повноцінні послуги космічних польотів в дусі того, над чим працює Virgin Galactic, яка приділяє велику увагу якості обслуговування майбутніх туристів як з точки зору салону пасажирського космічного корабля, так і з боку зручностей, доступних на стартовому майданчику", - додає ВВС.

Що важливо розуміти, SpaceX готує власні транспортні кораблі для запусків приватних космонавтів на комерційній основі. Вже оголошено про плани щодо виведення на орбіту і назад платоспроможних клієнтів за допомогою Crew Dragon – зараз ці плани як ніколи близькі завдяки успішному завершенню польоту космонавтів NASA Боба Бенкена і Дага Герлі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск підкорив мережу своїми запальними танцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?