США серйозно готуються шукати НЛО - що відбувається
Категорія
Технології
Дата публікації

США серйозно готуються шукати НЛО - що відбувається

США серйозно готуються шукати НЛО - що відбувається
Джерело:  online.ua

Американська влада планує детально дослідити усі інциденти, які пов'язують з НЛО. Для цього розслідування в Пентагоні сформують спеціальну групу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За даними джерел телеканалу, йдеться перш за все випадки, свідками яких стали військові пілоти Сполучених Штатів.

Передбачається, Що офіційну заяву з приводу розслідування, оприлюднять протягом найближчих кількох днів. Куратором цього проєкту поставили заступника міністра оборони Девіда Норквіста.

Раніше проблемою з нерозпізнаними летючими об'єктами намагалися розібратися представники Військово-морських сил США. Саме пілоти палубної авіації зареєстрували найбільшу кількість таких випадків.

Інцидент викликають занепокоєння військовослужбовців. Окремі представники командування висловлювали думку, що пов'язані вони з безпілотними апаратами опонентів Вашингтона.

"Відверто кажучи, якщо це щось з-за меж нашої планети, це може бути навіть краще, ніж якщо ми спостерігаємо якийсь технологічний стрибок у виробництві китайців, росіян чи якогось іншого супротивника", – цитує телеканал Марко Рубіо, керівника комітету розвідки в Сенаті.

Слід нагадати, що фактично НЛО жодним чином не пов'язані з містичними явищами чи позаземним високорозвиненим життям. Це буквально явища, які спостерігачам не вдалося ідентифікувати. Утім, це не заважало людям створити цілий конспірологічний напрямок, який розглядає феномен виключно як щось потаємне.

Як повідомляв ONLINE.UA, влітку Пентагон проінформував про інші 8 інцидентів, пов’язаних з військовими пілотами й НЛО. Усі випадки сталися над водами Атлантичного океану. Про них говориться у доповіді про небезпечні ситуації, жоден з них не мав позначку "секретно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?