Українські співаки підтримали воїнів України та білорусів потужною піснею "Героям"
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські співаки підтримали воїнів України та білорусів потужною піснею "Героям"

Українські співаки підтримали воїнів України та білорусів потужною піснею "Героям"
Джерело:  online.ua

З перших днів, коли Білорусь сколихнули масштабні протести проти команди чинного президента Олександра Лукашенка, офіційний Київ та прості українці робили все можливе, аби підтримати білорусів, які потерпали та продовжують страждати від насилля з боку влади. Не змогли залишитися осторонь й українські артисти - так, 19 серпня українські гурти, серед яких БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, KOZAK SYSTEM, СКАЙ та Артур Данієлян представили потужну пісню "Героям", а також кліп, щоб підтримати українських воїнів та всіх людей, які протестують у Білорусі. Варто зазначити, що нова спільна робота талановитих артистів присвячена всім незламним та сильним духом людям, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, пісня "Героям" була написана лідером гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергієм Танчинцем близько пів року тому для наших, українських воїнів. Однак, як відомо, нещодавно у Білорусі розпочалися протести після оголошення результатів президентських виборів - більшість людей, які вийшли на вулиці в Мінську та інших містах Білорусі, підтримують ті ж принципи, що і українці в часи Революції Гідності. Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ зразу ж вирішив зробити пісню двома мовами: українською та білоруською. Художній переклад білоруською мовою зробив Лявон Вольскі.

Варто звернути увагу на те, що кліп знімався на даху найвищої в Україні житлової будівлі. В самому серці столиці, на 48-ому поверсі, команда старалась зробити все, щоб посил дійшов до абсолютно кожного, хто перегляне відеороботу. Режисером цього особливого кліпу став Артем Григорян. У новій відеороботі можна побачити українських знаменитостей, які не втомлюються боротися за свободу та процвітання нашої країни. Цю чудову ідею активно підтримували Сергій Притула, Віталій Дейнега, Сергій Мартинюк, Ахтем Сеїтаблаєв, Василь Вірастюк, Олег Сенцов, Олег Собчук та багато інших.

Українські артисти вирішили нагадати, що наш народ небайдужий до подій, які зараз відбуваються у сусідній країні – Білорусі. Активісти підтримують протестуючих, а їхній біль проносять крізь призму Революції Гідності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український співак Володимир Дантес після тривалої творчої відпустки випустив кліп на пісню "Однокласниця".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?