Співатиме сам Віктор Цой — гурт "Кіно" виступить в Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співатиме сам Віктор Цой — гурт "Кіно" виступить в Києві

Співатиме сам Віктор Цой —  гурт "Кіно" виступить в Києві
Джерело:  online.ua

Через 30 років після розпаду гурту КІНО у шанувальників колективу з'явився шанс потрапити на їх живий концерт. Виступ відбудеться 24 вересня 2021 року в Палаці Спорту.

Джерело: ONLINE.UA

Склад, який виступить цієї весни в українській столиці, добре знайомий аудиторії: два оригінальних басиста групи — Олександр Титов і Ігор Тихомиров і гітарист — Юрій Каспарян. А співати буде сам Віктор Цой.

В основі програми - голос лідера КІНО, оцифрований з оригінальних багатоканальних записів. До речі, один з засновників та продюсерів шоу — Олександр Цой, син Віктора.

Основна концепція проекту: показати, якими можуть бути концерти культового рок-колективу через 30 років. Каспарян разом з Тихомирова і Титовим виконувати пісні пізнього та раннього періоду саме так, як вони звучали наживо кілька десятків років тому. Велика частина матеріалу буде зіграна максимально близько до оригіналу, але й не обійдеться без імпровізацій і нових прочитань.

Максимальний ефект присутності буде підтримувати спеціальний відеоряд - практично повнометражний фільм, який складається з графіки, анімації, нових та архівних зйомок.

Малюнки Віктора Цоя, абстрактний супрематизм обкладинок "КІНО", кінохроніка, невеликі документальні вставки, анімовані учасники групи.

Відео, світло і музика синхронізовані в повноцінне мультимедійне шоу.

Підготовка заходу зайняла кілька років. Раритетні фрагменти аудіо, невидані музичні нариси - все це увійде в програму. Крім голосу з майстер-стрічок, на концерті прозвучать живі клавішні партії, які не так добре чути в альбомах.

Виступ об'єднає всіх поціновувачів творчості колективу: і тих фанатів, яким пощастило побувати на концертах "КІНО" та почути наживо легендарні балади, і тих, хто вже і не мріяв про такий шанс.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські гурти  представили потужну пісню "Героям", а також кліп, щоб підтримати українських воїнів та всіх людей, які протестують у Білорусі. Варто зазначити, що нова спільна робота талановитих артистів присвячена всім незламним та сильним духом людям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?